پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۱۱

800 هزار واحد مسکونی مازندران تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند

800 هزار واحد مسکونی مازندران تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند

ساری - خبرگزاری مهر: ‌مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: در حال حاضر 836 هزار و 723 واحد مسکونی در استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، محسن عرب مقصودی ظهر شنبه در حاشیه جلسه شورای اداری شرکت گاز استان در جمع خبرنگاران افزود: 410 هزار و 190 خانوار شهری و 233 هزار 253 خانوار روستایی استان تا پایان سال 88 از نعمت گاز بهره مند شدند.

وی کل مصرف گاز طبیعی استان در سال 87 را پنج هزار و 972 میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: این رقم در سال گذشته به پنج هزار و 485 میلیون متر مکعب کاهش یافته است.

عرب مقصودی با اشاره به وجود 675 هزار و 803 مشترک گاز طبیعی تا پایان سال 87 در مازندران اظهار داشت: با پذیرش 62 هزار و 396 اشتراک جدید در سال گذشته ، تعداد مشترکان به 738 هزار و 199 مشترک افزایش یافته است.
 
مدیرعامل شرکت گاز مازندران همچنین به نصب 30 هزار و 866 انشعاب در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: تا پایان سال 88 نزدیک به 510 هزار انشعاب گاز در مازندران نصب شده است.
 
عرب مقصودی با بیان این مطلب که تعداد واحدهای مسکونی تحت پوشش گاز طبیعی در مازندران در سال گذشته 71 هزار و 33 مورد افزایش یافته است، ادامه داد: درحال حاضر 836 هزار و 723 واحد مسکونی در استان ، تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند.
 
وی با تصریح این مطلب که باید با تلاش بیشتر در سال همت مضاعف و کار مضاعف ، میزان مصرف گاز در استان را هرچه بیشتر کاهش داد استفاده از مبدلهای حرارتی، عایق کاری تاسیسات موتورخانه ای همچنین تفکیک کنتور آپارتمانها و تقسیم عادلانه مصرف را از جمله راه های استفاده بهینه از نعمت گاز برشمرد.
 
عرب مقصودی با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات بسیار وسیعی در راستای اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در راستای اصلاح الگوی مصرف و استفاده بهینه از گاز طبیعی صورت گرفته است ، افزود: برگزاری کلاس آموزش ایمنی گاز و مصرف بهینه در سطح مدارس استان ، توزیع اقلام آموزشی از جمله CD و بروشور در مدارس و ادارات ، برگزاری مسابقات ایمنی گاز برای دانش آموزان و برگزاری کلاس آموزش ایمنی گاز جهت نیروهای امداد نواحی و همچنین تهیه و پخش برنامه مستند آژیر زرد وحضور در نمایشگاه نیروی انتظامی استان از جمله این اقدامات محسوب می شود.
کد خبر 1069936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha