پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۳۴

هیئت امناء انجمن آثار و مفاخر فرهنگی معرفی شدند

هیئت امناء انجمن آثار و مفاخر فرهنگی معرفی شدند

اعضای جدید هیئت امناء انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای عالی انقلاب فرهنگی بنا به پیشنهاد وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگ و ارشاد اسلامی و به استناد اساسنامه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی اعضای حقیقی هیأت امنای این انجمن را تعیین کرد.
 
بر اساس این مصوبه علی‌اکبر ولایتی، محمدرضا مخبردزفولی، سـیدصدرالدین شریعتی، غلامعلی حدادعادل، سیدعزت‌الله ضرغامی و سید مصـطفی میرسلیم به عنوان عضو حقیقی هیئت امناء این انجمن انتخاب شدند.
 
ترکیب جدید هیئت امناء آثار و مفاخر فرهنگی به تأییـد شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و احکام افراد مذکور به آنها ابلاغ شده است.
 
خبرگزاری مهر پیشتر خبر تغییرات در هیئت امناء این انجمن را منتشر کرده بود.
 
اما با وجود اینکه این ترکیب دستخوش تغییراتی شده است مهدی محقق همچنان ریاست انجمن آثار و مفاخر فرهنگی را برعهده دارد.
 
هیئت امناء جدید انجمن باید برای تعیین هیئت مدیره جدید تشکیل جلسه دهد که تا کنون این نشست برگزار نشده و لذا مهدی محقق تا تعیین رئیس جدید همچنان مسئولیت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی را بر عهده دارد.
 
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی انجمن در سال 1301 توسط گروهی از رجال دانشور و علاقمند به آثار تاریخی و افتخارات پیشین ایران پیرامون یک اساسنامه 14 ماده‌ای فعالیت خود را با نام "انجمن آثار ملی" آغاز کرد.
 
 
 

کد خبر 1071207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha