پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۰۴

هفته ششم لیگ قهرمانان آسیا/

شکست پوهانگ در بازی جنجالی/ آدلاید در خانه شکست خورد اما صدرنشین ماند

شکست پوهانگ در بازی جنجالی/ آدلاید در خانه شکست خورد اما صدرنشین ماند

هفته ششم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با شکست دو تیم صعود کننده از گروه H این مسابقات آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، روز نخست از هفته ششم و پایانی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا عصر امروز سه‌شنبه با برگزاری دو دیدار از گروه H این مسابقات پیگیری شد تیم‌های آدلایدیونایتد استرالیا و  پوهانگ استیلرز کره جنوبی که هفته گذشته جواز حضور در مرحله حذفی این رقابت‌ها را بدست آوردند، برابر حریفان خود تن به شکست دادند.

در یکی از این دیدارها تیم فوتبال آدلایدیونایتد استرالیا در ورزشگاه هیندمارش آدلاید با یک گل مغلوب میهمانش شاندونگ لیوننگ چین شد که تک گل حریف چینی در دقیقه 53 توسط "وی" به ثمر رسید.

همچنین هیروشیما ژاپن هم در دیداری جنجالی با نتیجه 4 بر 3 برابر پوهانگ استیلرز کره جنوبی به پیروزی دست یافت تا مانع از صدرنشینی حریف کره ای در گروه H شود.

جونیا اوساکی(یک)، تاداناری لی(30)، شسنجیرو کوادا(42) و توموآکی ماکینو(80) برای هیروشیما ژاپن در این دیدار گل زدند و کیم جائه سونگ(4 و 47) و شینگ هوآنگ مین(62) گل‌های تیم پوهانگ استیلرز کره جنوبی را به ثمر رساندند. ضمن اینکه تا‌سو و کیم تائه سو بازیکنان تیم پوهانگ استیلرز در دقیقه 79 با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شدند. همچنین این تیم در دقیقه 45 یک ضربه پنالتی را از دست داد.

در پایان دیدارهای این گروه تیم‌های آدلایدیونایتد استرالیا و پوهانگ استیلرز کره جنوبی هر دو با 10 امتیاز راهی مرحله بعد شدند که در این بین تیم آدلاید با توجه به کسب یک پیروزی و یک تساوی در دو بازی رفت و برگشت برابر پوهانگ صدرنشین این گروه لقب گرفت. تیم‌های هیروشیما ژاپن با 9 امتیاز و شاندونگ لیوننگ چین با 6 امتیاز رده‌های بعدی این گروه را به خود اختصاص داده اند.

کد خبر 1072307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha