پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۴۳

دکتر لاریجانی:

صنعت قم مورد کم توجهی واقع شده است

صنعت قم مورد کم توجهی واقع شده است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به بخش صنعت قم کم توجهی شده است، گفت: اگر قم می‌خواهد به ‌عنوان یک قطب در جهان اسلام ظاهر شود نیازمند تقویت بخش صنعت خویش است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، دکتر علی لاریجانی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار مدیرکل صنایع و معادن و جمعی از فعالان صنعت در قم اظهار داشت: این استان نیازمند تقویت بخش صنعت خویش است تا با سرمایه‌هایی که از صنعت به سمت شهر جاری می‌شوند بتواند به جایگاه حقیقی خویش در جهان اسلام دست پیدا کند.

نماینده مردم قم در مجلس گفت: به اعتقاد اینجانب به صنعت قم کم توجهی شده است.

وی در خصوص پیشنهاد عدم پرداخت یارانه‌های بخش صنعت به صورت نقدی، که از طرف یکی از فعالین صنعت قم مطرح شد گفت: این که شما می‌گویید یارنه‌ها یه صورت نقدی پرداخت نشود و به جای آن مالیات بخشیده شود و یا بیمه کارگران را دولت بدهد طرح بسیار خوبی است اما این طرح مانع از آن می‌شود که یارانه‌ها بی‌جا مصرف شوند و یا از آنها سو استفاده شود.

لاریجانی در رابطه با اشتغال در استان قم گفت: علاوه بر این که سعی می‌کنید صنایع سنگین و مادر را وارد کنید در ایجاد صنایع کوچک نیز پیگیر باشید چرا که این صنایع مشکل اشتغال را تسکین می‌دهند.

وی اظهار داشت: در کنار شهر قم مزیت‌های پیرامونی خوبی وجود دارد که اگر از آنها به درستی استفاده شود می‌توان اشتغال را در قم تقویت کرد.

نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به مشکلات صنایع گفت: بنده نیز قبول دارم که زنده نگه داشتن صنایع موجود اولویت اول ماست و باید مسائل بانکی و مالیاتی آنها را حل کرد.

لاریجانی گفت: متأسفانه برخی قوانین بانکی مشکلی را برای صنایع ایجاد کرده است که باید با رفع آنها به پویایی و بقای صنایع کمک کرد.

وی خطاب به مدیران و فعالین صنعت استان قم گفت: تمامی تلاش خود را برای همراه کردن بانک‌ها و ادارات مربوطه به کار خواهم گرفت و از شما نیز می‌خواهم طرح‌های خود را مکتوب کنید تا پیگیری آنها آسان‌تر شود.

دولت بدهی صنعتکار را ماه‌ها به تعویق می‌اندازد

رئیس سازمان صنایع و معادن استان قم نیز با بیان این که متأسفانه کاهش نرخ ارز به صنعتگرانی که مواد خود را از داخل تهیه می‌کنند ضربه می‌زند، گفت: بهتر است که نرخ ارز را به صورت پلکانی و بدون فشار ناگهانی آزاد کنیم تا همه این مسائل حل شود.

مجید آوری فرد اظهار داشت: بخش دولتی در صورتی که صنعتکار بدهی‌ واحدش را با چند روز تأخیر به او دهد وی را جریمه می‌کند، اما خود دولت بدهی صنعتکار را ماه‌ها به تعویق می‌اندازد.

وی با اشاره به حذف معافیت‌های مالیاتی گفت: معافیت‌های مالیاتی واحدهای صنعتی داخل شهرک‌های صنعتی حذف شده است و به این ترتیب یکی از بهترین حمایت‌هایی که از صنعت داخلی می‌شد کنار گذاشته شد.

رئیس سازمان صنایع و معادن قم خاطرنشان کرد: نمی‌شود یارانه‌ها را حذف کرد در حالی که سیاست‌های پولی، بانکی و مالیاتی ما اصلاح نشده‌اند.

آوری فرد با بیان اینکه دریاچه نمک قم بین سه استان تقسیم شده است و قم راه دسترسی به این دریاچه را ندارد، اظهار داشت: اگر 500 میلیون دلار در آن سرمایه گذاری کنیم در آینده می‌توانیم چندین برابر هزینه به دست آوریم.

وی گفت: خودروسازهای ما وقتی دچار مشکل می‌شوند پول قطعه ‌سازها را نمی‌دهند و این مطلب تمامی صنایع پایین دستی را دچار مشکل می‌کند.

کد خبر 1073135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha