پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۹:۳۵

اعتراض سفیر ایران در مالزی به خبر جعلی دستگیری یک پلیس ایرانی

اعتراض سفیر ایران در مالزی به خبر جعلی دستگیری یک پلیس ایرانی

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی نسبت به انتشار خبر کذب دستگیری یکی از اعضای پلیس ایران در مالزی اعتراض کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدی زاهدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور امروز چهارشنبه با ایوب باچی مدیر کل کنسولی وزارت خارجه مالزی دیدار و گفتگو کرد.

زاهدی ضمن ارائه گزارشی در رابطه با وضعیت ایرانیان در بند در مالزی بویژه وضعیت بهداشت و سلامت آنان یادداشت رسمی برای تامین نیازهای دارویی و بهداشتی آنان توسط نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی را تسلیم کرد.

همچنین در این دیدار زاهدی در خصوص انتشار خبر دستگیری یکی از اعضای پلیس ایران در مالزی به جرم حمل مواد مخدر با توجه به کذب بودن این ادعا اعتراض کرد.

سفیر ایران در کوالالامپور با اشاره به نامه واصله از وزارت امورخارجه در مورد ناصحیح بودن ادعای فوق با استناد به نامه پلیس تحقیقات جنایی مالزی خواستار پیگیری این موضوع شد.

مدیر کل کنسولی وزارت خارجه مالزی نیز در این دیدار ضمن تاکید بر لزوم داشتن روابط مستمر با سفارت ایران بر پیگیری موارد مطروحه تاکید کرد.

باچی همچنین گفت: شخصا از محله هایی که زندانیان ایرانی در مالزی نگهداری می شوند بازدید به عمل خواهد آورد و نسبت به تعلیم نیازهای اساسی آنان تذکرات لازم را خواهم داد.

کد خبر 1073165

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha