پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۰۵

امسال نرخ بیکاری در استان زنجان به 5.6 درصد کاهش می یابد

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان زنجان گفت: در صورت تحقق سهم اشتغالزایی نرخ بیکاری در استان زنجان امسال به 5.6 درصد کاهش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، فضایل مقدسی در جلسه کارگروه امور اقتصادی و زیربنایی، نرخ بیکاری استان در سال گذشته را 8.4 درصد دانست و افزود: در صورت تحقق 27 هزار و 140 فرصت شغلی در سال جاری، این میزان به 5.6 درصد کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی را در راستای توجیه دستگاه های اجرایی استان برای تعیین میزان اشتغالزایی برگزار کرده ایم ادامه داد: اگر سهم اشتغالزایی استان در سال جاری به طور صد در صد تحقق یابد، جمعیت بیکار استان در سال 89 به 22 هزار و 676 نفر کاهش خواهد یافت.

مقدسی به نرخ هفت درصدی بیکاری در برنامه توسعه پنجم کشور، اشاره کرد و افزود: در صورت تحقق سهم اشتغالزایی استان، شاهد افزایش جمعیت شاغل این استان در سال جاری به میزان 386 هزار و 908 نفر خواهیم بود.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان زنجان با تأکید بر اینکه این میزان اشتغالزایی با همکاری 62 دستگاه در استان عملی خواهد شد، افزود: امیدواریم همه دستگاه های استان با تعامل در جهت تعیین میزان اشتغالزایی خود، سهم به سزایی در تحقق فراهم شدن 27 هزار و 140 شغل در سال جاری ایفا کنند.

کد خبر 1073433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha