پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۴:۵۵

حنطه در گفتگو با مهر:

شیرین‌ترین شکست را به سپاهان تحمیل می‌کنیم/ تا روز آخر می جنگیم

شیرین‌ترین شکست را به سپاهان تحمیل می‌کنیم/ تا روز آخر می جنگیم

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم با بیان اینکه تیمش این توان را دارد در کمتر از یک هفته سپاهان و پرسپولیس را شکست دهد، گفت: شاید شیرین‌ترین باخت فصل را به سپاهان تحمیل ‌کنیم و تیم قلعه نویی پس از این شکست جشن قهرمانی را در مشهد برگزار کند.

علی حنطه در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت ابومسلم پیش از بازی با سپاهان گفت: تیم ابومسلم در آستانه سقوط به لیگ دسته اول قرار دارد و در عین حال با مشکلات زیادی دست به گریبان است. همین مسائل جمع کردن تیم را برای ما سخت می کند اما با این وجود در دو هفته گذشته چهار امتیاز حساس را کسب کرده و بسیار امیدواریم با حمایت تماشاگران و تلاش بازیکنان در مدت یک هفته هم سپاهان و هم پرسپولیس را در مشهد شکست دهیم.

وی با اشاره به آمادگی مطلوب بازیکنانش ادامه داد: نقاط ضعف و قوت تیم سپاهان اصفهان را بطور کامل شناسایی کرده و آماده هستیم در بازی مقابل این تیم سه امتیاز را کسب کنیم تا شانس‌مان برای بقا در لیگ برتر افزایش یابد.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد خاطرنشان کرد: ما 2 فینال بزرگ و یک دیدار فوق العاده حساس با مس در کرمان تا پیش از پایان لیگ پیش رو داریم. با این شرایط به حریفان خود، جایگاه و نفرات‌شان نگاه نمی کنیم، بلکه تنها به ارائه بازی قابل قبول و کسب امتیازات کامل این دیدارها فکر می کنیم و تا آخرین لحظه برای حفظ آخرین شانس‌های خود جهت بقا در لیگ برتر می جنگیم.

حنطه در مورد اینکه سپاهانی‌ها می خواهند جشن قهرمانی خود را در مشهد برگزار کنند، اظهار داشت: شاید آنها هم مانند اینتر که از شکست در زمین بارسلونا خوشحال بود، پس از باخت مقابل ما و با توجه به از دست دادن امتیاز توسط ذوب آهنی‌ها خوشحال باشند و جشن قهرمانی را در مشهد برگزار کنند. با این شرایط شکست برابر ابومسلم شیرین‌ترین شکست سپاهان در فصل جاری خواهد بود!

وی اضافه کرد: از تمام مردم و مسئولان مشهد می خواهم بدون توجه به جایگاه ابومسلم، برای تشویق تیم و در نهایت کمک به موفقیت ما به ورزشگاه بیایند زیرا بدون آنها ما یک چیزی کم خواهیم داشت. قطعا حمایت تماشاگران شانس ما را برای بقا در لیگ برتر افزایش می دهد.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد در پایان گفت: رسم جوانمردی این است اگر تیمی بازیکن ما را می خواهد در زمان یک ماهه فصل نقل و انتقالات، با بازیکن مورد نظر خود صحبت کند. ما می توانیم این بازیکنان را در زمانی با باشگاه ابومسلم قرارداد دارند، خراب کنیم اما این کارها در روحیه ما جایی ندارد.

وی تصریح کرد: قطعا تیم‌هایی که با ناجوانمردی سعی می کنند تیم خود را در لیگ نگاه دارند، آینده خوبی در انتظارشان نیست و مطمئنم یکی از آنها قطعا به دسته اول سقوط خواهد کرد.

دیدار تیم‌های فوتبال ابومسلم مشهد و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته سی و دوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور عصر روز یکشنبه در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار می شود.

کد خبر 1073956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha