پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۸:۲۷

نیکزاد در گفتگو با مهر خبرداد:

وام 20 میلیون تومانی مسکن با قسط 192 هزار تومانی / خانه دار شدن با 3 میلیون

وام 20 میلیون تومانی مسکن با قسط 192 هزار تومانی / خانه دار شدن با 3 میلیون

استان تهران - خبرگزاری مهر: وزیر مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه "فرهنگ واگذاری خانه های پیش ساخته به عنوان مسکن مهر باید گسترش یابد" گفت: وام 20 میلیونی قرض الحسنه مسکن با 192 هزار تومان قسط ماهیانه، فقط با چهار درصد کارمزد ، اقدامی بی سابقه بعد از 31 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

 علی نیکزاد در حاشیه بازدید از پروژه های مسکن مهر این شهرستان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: خانه های ساخته شده که به تایید اداره کل مسکن و شهرسازی استان می رسند باید سه نکته را رعایت کرده باشند.

وی خاطرنشان کرد: مجوز شهرداری، ارائه پایان کار و نظام مهندسی استحکام بنا باید به تایید اداره کل برسد تا در آن صورت با آورده تسهیلات قرض الحسنه دولت و آورده خود متقاضی، مسکن مهر تحویل شود.

وزیر مسکن افزود: در شهرستان ورامین سه میلیون تومان به صورت نقدی از متقاضیان دریافت می شود، پنج میلیون وام نیز از سوی اتحادیه و با همراهی یکی از صندوقهای قرض الحسنه داده می شود که اگر این وام هم نباشد، متقاضیان با هشت میلیون تومان صاحبخانه می شوند.

این مسئول تأکید کرد: 20 میلیون تومان وام دریافتی نیز می تواند روند واگذاری مسکن به افراد کم درآمد و محروم جامعه را تسهیل کند.

اقدام بی سابقه بعد از 31 سال

نیکزاد افزود: وام 20 میلیونی قرض الحسنه مسکن با 192 هزار تومان قسط ماهیانه، فقط با چهار درصد کارمزد است که اقدامی بی سابقه بعد از 31 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی یادآور شد: به این ترتیب، متقاضیان مسکن مهر شهرستان با تسهیلاتی که اتحادیه به آنها داده، فقط با سه میلیون تومان صاحب مسکن می شوند.

کد خبر 1074774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha