پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۴۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

فدراسیون دوومیدانی امیدوار به حضور 10 تیم جدید در مسابقات باشگاهی است

فدراسیون دوومیدانی امیدوار به حضور 10 تیم جدید در مسابقات باشگاهی است

دبیر جدید فدراسیون دوومیدانی در حالی از برگزاری مرحله جدید رقابت‌های دوومیدانی باشگاه‌های کشور در خردادماه سال‌جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد در این دوره از مسابقات شاهد حضور 10 باشگاه یا سرمایه گذار جدید باشیم.

علیرضا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: لیگ به مسابقه‌ای اطلاق می‌شود که به صورت رفت و برگشت باشد اما رقابت‌های دوومیدانی ایران تنها به صورت امتیازی و مرحله به مرحله محاسبه می‌شود. متاسفانه در کشور ما نام مسابقات باشگاهی به نام لیگ در زبان‌ها افتاده و باید این واژه در دوومیدانی اصلاح شود.

وی افزود: ما هنوز برای اعلام آمادگی تیم‌ها جهت شرکت در مسابقات باشگاهی سال 89 فرصت داریم و تا آنجائیکه از وضعیت باشگاه‌ها مطلع شده‌ایم تیم‌های نفت، ذوب آهن، سایپا و فولاد خوزستان در حال یارگیری هستند.

دبیر جدید فدراسیون دوومیدانی با اشاره به اینکه طبق قول مساعد سازمان تربیت‌بدنی در آینده‌ای نزدیک شاهد سرمایه گذاری موسسات اقتصادی و باشگاه‌های متمول در رشته دوومیدانی خواهیم بود، ادامه داد: هرچند هنوز بسیاری از تیم‌ها شروع به یارگیری نکرده‌اند اما امیدواریم مشکلی از این بابت برای دوومیدانی‌کاران بوجود نیاید و حتی شاهد حضور حداقل 10 باشگاه جدید در رقابت‌های داخلی باشیم.

رضایی در مورد آخرین وضعیت احسان مهاجرشجاعی نیز گفت: دونده ملی‌پوش کشورمان این روزها در سوریه تمرین می‌کند و قرار است بعد از پایان اردوی تدارکاتی دو ماهه‌اش به همراه بهروز صالح به ایران آمده و ضمن دریافت هزینه اردوها، حق‌الزحمه مربی‌اش نیز پرداخت شود.

وی با بیان اینکه حکم مهاجرشجاعی تعلیق از مسابقات بوده است، افزود: ما در آستانه برگزاری مسابقات دوومیدانی باشگاه‌های کشور و رقابت‌های برون مرزی تدارکاتی ملی‌پوشان هستیم و مطمئنیم که این دونده المپیکی نسبت به قبل تغییر رویه و اخلاق داده است.

دبیر فدراسیون دوومیدانی در پایان به روند انتخاب رئیس کمیته مسابقات اشاره کرد و افزود: بعد از استعفای حصیبی این کمیته به صورت شورایی اداره می‌شود و مشکلی از این بابت در فدراسیون نداریم.

کد خبر 1074883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha