پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۴۴

شهید مطهری دین باوری را در جهان اسلام تقویت کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: مشاور فرهنگی رئیس مجلس گفت: به برکت خون شهید مطهری، دین باوری در اقصی نقاط جهان شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام ابوالحسن نواب عصر یکشنبه در همایش بزرگداشت شهید مطهری در شهرستان فریمان افزود: به برکت خون شهید مطهری، دین باوری در اقصی نقاط جهان شکل گرفت.

مشاور فرهنگی رئیس مجلس تصریح کرد: همه وجود مطهری فکر و اندیشه بود و این تفکر و اندیشه باعث بیداری جهان اسلام و تقویت دینداری اسلامی در جهان شد.

وی اظهار داشت: نه تنها دنیای اسلام بلکه جهان معاصر مدیون انقلاب اسلامی و شهید مطهری است که با پیروی از اندیشه های ناب و تفکر عمیق و انقلابی وی موجی از تحرک و دینداری در جهان به وجود آمد.
 
نواب بیان داشت: تقویت نهضتهای رهایی بخش در تمام دنیا و شکستن ابهت درونی ابرقدرتها از دیگر خصایص تفکر و اندیشه مطهری بود که در جهان به صورت عملی به اجرا درآمد.
 
مشاور فرهنگی رئیس مجلس اظهار داشت: بحث صدور انقلاب که امام بزرگوار بر آن تاکید داشتند با وجود افرادی چون علامه مطهری عینیت پیدا کرد.
 
وی از مطهری به عنوان مالک اشتر امام (ره) یاد کرد و افزود: به برکت خون شهید مطهری، دین باوری در اقصی نقاط جهان شکل گرفت، به طوری که دیگر دین افیون عقب ماندگی ملتها نشد بلکه باعث بازگرداندن مجد و عظمت مسلمانان و تحرک بخشی به مظلومان عالم برای تحقق آرمان هایشان شد.
کد خبر 1075371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha