پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۰۰

سهل انگاری در استفاده از کمربند ایمنی، شایعترین تخلف رانندگی در گیلان

سهل انگاری در استفاده از کمربند ایمنی، شایعترین تخلف رانندگی در گیلان

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان گفت: سهل انگاری در استفاده از کمربند ایمنی، شایع ترین تخلف رانندگی در استان گیلان است که باید در جهت اصلاح این مهم توجهی ویژه شود.

سرهنگ سید تیمور حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  عدم استفاده از کمربند ایمنی رتبه نخست تخلفات رانندگی را در نیمه اول فروردین ماه سال جاری در استان گیلان به خود اختصاص داده است.

وی اظهارداشت: متأسفانه تخلف عدم استفاده از کمربند ایمنی از سوی رانندگان با ارتکاب 13 هزار و 642 فقره تخلف، رتبه نخست تخلفات را از آن خود کرده است.

رئیس راهور گیلان تاکید کرد: هزینه مراقبتهای بیمارستانی برای فرد صدمه دیدههای که از کمربند ایمنی استفاده نکرده، 50 درصد بیشتر از هزینه مصدومیست که کمربند ایمنی خود را بسته است.

وی ادامه داد: تخلفات ساکن، از جمله پارک در حریم میدانها و تقاطعها، پارک در ایستگاههای تاکسی و اتوبوس و توقف دوبله با دو هزار و 734 فقره در جایگاه بعدی قرار گرفته است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با دعوت از همه رانندگان به استفاده از کمربند ایمنی، به رانندگان وسائط نقلیه موتوری نیز هشدار داد: تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی مقدمه ابتلا به تصادفات و تلفات انسانی ناشی از آن است و از رانندگان درخواست کرد برای حفظ حریم خانوادهها و پیشگیری از زیانهای جانی و مالی نسبت به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و حقوق سایر افراد جامعه اهتمام ورزند.

کد خبر 1076252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha