پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۳۵

یزدیخواه:

صرفه جویی 800 میلیارد تومان بودجه با حذف پرداخت عوارض مدارس در استان تهران

صرفه جویی 800 میلیارد تومان بودجه با حذف پرداخت عوارض مدارس در استان تهران

استان تهران - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمانهای آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: امسال بیش از 800 میلیارد تومان بودجه از طریق حذف پرداخت عوارض مدارس در استان تهران صرفه جویی شده است.

علی یزدیخواه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج صرفه جویی بیش از 800 میلیارد تومان بودجه از طریق حذف پرداخت عوارض مدارس را یادآور شد و اظهار داشت: نمایندگان کشور به خصوص نمایندگان شهرستان کرج در مجلس شورای اسلامی، اقدامات مفیدی را برای سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش کشور صورت داده اند که از آن جمله تصویب قانون رفع پرداخت عوارض از سوی مدارس در کل کشور بود.  

وی گفت: همچنین تصویب 500 میلیارد تومان بودجه عمرانی از رهاوردهای همکاری نمایندگان این مجلس با سازمانهای آموزش و پرورش و نوسازی مدارس کشور بوده است.

مدیرکل سازمانهای آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران تصویب  دو ردیف بودجه 80 میلیارد تومانی برای سرویس های بهداشتی و سیستمهای سرمایش و گرمایش را از دیگر اقدامات مفید مجلس شورای اسلامی برای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور عنوان کرد.

افزایش سه برابری جمعیت دانش آموزی ایران

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: جمعیت دانش آموزی ایران نسبت به دوران پیش از انقلاب سه برابر افزایش یافته است.

یزدیخواه  با اشاره به عملکرد مثبت سازمان نوسازی مدارس کشور به مقایسه جمعیت دانش آموزی قبل و بعد از انقلاب پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب 6.8 میلیون نفر دانش آموز داشتیم که این میزان امروز به 18.5 میلیون نفر افزایش یافته است.

این مسئول افزود: این در حالیست که نظام برنامه ریزی کشور در سال های دهه 50 و پیش از انقلاب به شدت با مشکل کمبود اعتبار مواجه بود به طوریکه ناچار شد برای ساماندهی ساخت مدارس از کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا کمک بگیرد

یزدیخواه  یادآور شد: امروزه بقایای تعدادی از این مدارس ساخت ایتالیا در کشور موجود است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان نوسازی و مدارس در چنین شرایطی وارد عمل شد و توانست در دهه بحرانی 70 عملکرد مناسبی را از خود به نمایش بگذارد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران همچنین به زمان کوتاه تخریب و بازسازی مدرسه تزکیه در منطقه عظیمیه کرج اشاره کرد و بیان داشت: ساخت این مدرسه در مدت زمان کمتر از شش ماه یک رکود کم نظیر است.

یزدیخواه افزود: با توجه به اینکه این مدرسه معارض خصوصی داشت و مشکلات بسیاری را برای دانش آموزان و آموزش و پرورش ایجاد کرده بود، لزوم پیگیری این مشکل به شدت در منطقه احساس می شد.

کد خبر 1076756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha