پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۲۳

600 ماما در استان کرمانشاه فعالیت می کنند

600 ماما در استان کرمانشاه فعالیت می کنند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون 600 ماما در استان در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، صمد نوری زاد پیش از ظهر چهارشنبه به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی ماما در مراسم تجلیل از ماماهای نمونه استان کرمانشاه، اظهار داشت: این قشر زحمت کش نقش بسزایی در تضمین سلامت مادران ایفا می کنند بنابراین باید به حرمت این خدمت مهم ماماها همیشه مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی با اشاره به ارزش والای ماما در جامعه گفت: ماما از چنان ارزش والایی برخوردار است که نمی توان به هیچ عنوان برای آن یک میزان و معیار مادی تعیین کرد.

نوری زاد با تاکید بر ترویج زایمان طبیعی گفت: یکی از وظایف مهم ماماها در این زمان ترویج و تشویق زنان باردار جهت انجام زایمان طبیعی است بنابراین باید در این راستا ماماها نسبت به تشویق و رفع نگرانی های زنان باردار تلاش کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه بیمارستان معتضدی کرمانشاه ازطرف سازمان بهداشت جهانی به عنوان بیمارستان کودک و مادر معرفی شده است، گفت: سعی شده در این بیمارستان که یک بیمارستان تخصصی در این زمینه است از آخرین روشهای زایمان استفاده شود و در این راستا هم اکنون امکان زایمان در آب و درمان ناباروری در بیمارستان معتضدی فراهم شده است.

در ادامه این مراسم تورج احمدی جویباری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تاکید بر اهمیت حرفه مقدس مامایی گفت: سلامت خانواده در گرو سلامت مادران و سلامت مادران در دستان ماماها است.

وی با بیان اینکه باید در خدمات مامایی از آخرین دستاوردهای علمی استفاده کرد، اظهار داشت: باید در جهت کاهش مرگ و میر مادران در زمان زایمان از آخرین دستاوردهای علمی در این بخش استفاده شود.

جویباری با بیان اینکه در سال گذشته آمار مرگ و میر در اثر زایمان پر خطر در استان نسبت به سال قبل از آن چهار مورد افزایش یافت، گفت: در سال گذشته بالغ بر 30 مورد زایمان باخطرمرگ حتمی در استان انجام گرفته که خوشبختانه با تلاش پزشکان و ماماها همگی آنها نجات یافتند.

50 تا 75 درصد ماماهای کشور بیکار هستند

فتاح فرخی رئیس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه شمار ماماهای کشور هم اکنون 52هزار نفراست،گفت: از این تعداد 50 تا 75 درصد بیکارهستند.

وی با اشاره به مصوبه مجلس در خصوص استخدام شش هزار ماما در سال گفت: باید در برابر هر زایمان چهار ماما فعال باشد که باید برای رسیدن به این میزان نسبت به جذب ماماها اقدام کرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه در ادامه خواستار بیمه بدون محدودیت ماماها توسط سازمان های بیمه گر و توجه ویژه به تحصیلات تکمیلی پرستاران شد.

در پایان این مراسم از 33 ماما نمونه، 12 ماما برجسته، چهار ماما پیشکسوت و 15 نفر از مسئولان زایشگاه های استان تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 1077263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha