به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد صبح جمعه در مراسم تقدیر از معلمان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود: سر ریز جمعیت دانشجویی استان تهران و استان های همجوار استان مرکزی به دانشگاه آزاد ساوه وارد می شود که باید در افق 20 ساله توسعه این دانشگاه نسبت به برنامه ریزی برای افزایش زمینه های رفاهی و برآورده کردن نیازهای دانشجویان و اساتید آن اقدام شود.
وی اضافه کرد: به دلیل موقعیت مناسب این دانشگاه، اساتید پروازی در دانشگاه آزاد ساوه وجود ندارد ولی می طلبد در رشته هایی که در این دانشگاه در مقطع P.H.D تدریس می شود اساتید مقیم در شهرستان باشند و مشکلی از این نظر وجود نداشته باشد که در این راستا برای تامین نیازهای اساتید در این بخش استان مرکزی آمادگی همکاری با مسئولان دانشگاه آزاد ساوه را دارد.
شعبانی فرد با اشاره به اینکه باید پردیس های دانشگاهی در استان ارتقای بیشتری از نظر رشته های دانشگاهی پیدا کنند بیان داشت: در دانشگاه ازاد سه رشته جدید برای تدریس و جذب دانشجو درخواست شده است که بزودی در جلسه ای با حضور مسئولان ارشد وزارت علوم مجوزهای لازم برای آغاز جذب دانشجو در این رشته ها و در مقاطع دکترا اخذ خواهد شد.
استاندار مرکزی به وضعیت تحقیقاتی و علمی مراکز دانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: هم اینک در مرکز استان مرکز تحقیقات دانشگاهی با 100 هکتار زمین وجود دارد که با توجه به جایگاه دانشگاه ازاد ساوه 100 هکتار زمین نیز به این موضوع برای این دانشگاه اختصاص خواهد یافت که انتظار می رود دانشگاه های غیر انتفاعی و دولتی نیز بتوانند ازآن بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: تعداد دانشجویان و اساتید در هر منطقه می تواند زمینه ساز توسعه آن منطقه باشد که با توجه به جایگاه صنعتی، کشاورزی و تولیدی این شهر و نیز موقعیت دانشگاهی آن انتظار می رود در حوزه دانشجویی نیز این شهرستان از پیشرفت بالایی برخوردار شود.
شعبانی فرد افزود: هم اینک 700 استاد دانشگاهی در مراکز علمی و تحقیقاتی استان مرکزی فعالیت دارند که بخش صنعت می تواند با برقراری ارتباط و تعامل سازنده با این اساتید، زمینه های لازم را برای ارتقای تولیدات خود فراهم کند ولی متاسفانه با وجود این توانمندی ها بخش صنعت و دانشگاه در این استان موفق به برقراری تعامل و ارتباط با یکدیگر نشده اند که این مشکل باید با برنامه ریزی دو جانبه از سوی دانشگاه و صنعت برطرف شود.
استاندارمرکزی با تاکید بر ضرورت جذب دانشجویان خارجی دردانشگاه آزاد ساوه اظهار داشت: هم اینک دانشگاه آزاد در برخی از کشورها دارای نمایندگی های بین المللی است که با توجه به جایگاه استراتژیک ساوه، دانشگاه آزاد می تواند نسبت به پذیرش و جذب دانشجویان خارجی در این واحد و تبدیل کردن آن به صورت واحدی بین المللی اقدام کند.
وی در ادامه خواستار ایجاد خانه های اساتید، مرکز تحقیقاتی و پژوهشی جامع برای اساتید و تکمیل نیازهای آزمایشگاهی در این مرکز شد.
در این مراسم از تعدادی از اساتید دانشگاه آزاد ساوه با اهدای لوح و هدایایی قدردانی شد.
نظر شما