به گزارش خبرنگار مهر دربجنورد، حجت الاسلام مصطفی عبداللهی در آئین عبادی وسیاسی نماز جمعه این هفته بجنورد از خرج پولهای سنگین توسط مفسدان در خارج از کشور خبر داد و اظهار داشت: تمام کسانیکه به بیت المال ملکت دست درازی کرده اند ، آرام نخواهند شد.
وی بالاترین رسالت دستگاه قضایی را مقابله با مفسدان اقتصادی دانست و خاطر نشان کرد: در این راستا دستگاه قضایی کشور سفرهای استانی خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به 18 اردیبهشت روز هلال احمر و صلیب سرخ، کشور ما را از کشورهای پرحادثه دنیا دانست و برآموزش مردم تاکید کرد.
قائم مقام دادگستری خراسان شمالی بی حجابی را مسئله خطرناکی در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: فرهنگ ما فرهنگ علوی است و بانوان ما باید در حفظ حجاب و رعایت عفت حضرت فاطمه الزهرا(س) را الگو قرار دهند.
وی در ادامه با اشاره به سخنان رئیس جمهور در کنفرانس منع سلاح هسته ای در نیویورک تصریح کرد: احمدی نژاد در طول حکومت اسلامی ایران تنها کسی بود که توانست از حقوق هسته ای مردم ایران دفاع کند.
نظر شما