پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۵۳

در کشور؛

700 میلیارد ریال برای مراکز رشد و پارک علم و فناوری در نظر گرفته شد

700 میلیارد ریال برای مراکز رشد و پارک علم و فناوری در نظر گرفته شد

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون وزیر کار گفت: 700 میلیارد ریال اعتبار برای مراکز رشد و پارک علم و فناوری در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، حاجی عبدالوهاب صبح شنبه در جمع خبرنگاران ایلامی اظهار داشت: برای مراکز رشد و پارک علم فناوری 700 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه در نظر گرفته شده تا بتوانند طرحهای دارای فناوری بالا را از مرحله ایده به محصول برسانند.

وی اظهار داشت: صندوق مهر امام رضا (ع) در همین زمینه تسهیلاتی در نظر گرفته به عنوان مثال برای کارگران نمونه کار‌‌آفرین وامی در حد یک میلیارد ریال با کارمزد چهار درصد در نظر گرفته است.

وی تصریح کرد: موضوع کسب و کار و مشاغل خانگی و بنگاه های زودبازده (کوچک) فرصت بسیار خوبی برای کارآفرینان استان و کشور است که امیدواریم از آن استفاده کنند و تسهیلات بانکی مورد نیاز آنها تأمین می شود.

وی ادامه داد: در کل کشور در مجموع بیش از هفت هزار نفر از کارآفرینان برای توسعه کارآفرینی ثبت‌نام کرده‌اند که اگر آن شاخص و امتیاز را بتوانند کسب کنند به عنوان کارآفرین شناخته می شوند.

کد خبر 1078602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha