پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۴:۵۲

فولادگر در گفتگو با مهر:

هدفمند کردن یارانه ها در شرایط رکود اقتصادی تبعات منفی دارد

هدفمند کردن یارانه ها در شرایط رکود اقتصادی تبعات منفی دارد

رئیس کمیسیون ویژه نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی با تاکید بر اینکه اجرای هدفمند کردن یارانه ها منوط به بکاربردن صحیح سیاست های اصل 44 است گفت: قطعا اجرای هدفمند کردن یارانه ها در شرایط رکود اقتصادی تبعات منفی برای کشور در پی خواهد داشت.

حمیدرضا فولادگر در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که اجرای هدفمند کردن یارانه ها و طرح تحول اقتصادی چه تاثیراتی بر اقتصاد کشور خواهد داشت، تاکید کرد که طرح تحول اقتصادی یک مجموعه 7 قسمتی است که هدفمند کردن یارانه ها یک بخش آن محسوب می شود.

وی افزود: هر کدام از 7 بخش در نظر گرفته در طرح تحول اقتصادی که شامل توزیع عادلانه ثروت، جلوگیری از قاچاق کالا، تحول و اصلاح قوانین پولی و بانکی، گمرکات، بیمه ها، نظام توزیع و حفظ ارزش پول ملی و در نهایت هدفمند کردن یارانه ها می شود به صورت ناقص اجرا گردد باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای کشور خواهد شد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اجرای صحیح سیاست های اصل 44 قانون اساسی باعث رونق اقتصادی در کشور می شود تصریح کرد: هدفمند کردن یارانه ها در شرایطی جواب می دهد که شاهد رونق اقتصادی در کشور باشیم چرا که اگر کشور در حالت رکود اقتصادی به سر برد قطعا اجرای هدفمند کردن یارانه ها دردی را دوا نمی کند.

رئیس کمیسیون ویژه نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی ادامه داد: هدفمند کردن یارانه ها اگر به درستی و در شرایط رونق اقتصادی اجرا شود باعث کمک به رقابت پذیری بهتر در کشور می شود.

فولادگر تاکید کرد که اگر همه 7 بخش طرح تحول اقتصادی از جمله هدفمند کردن یارانه هابه درستی اجرا و دنبال شود شاهد یک تحول مثبت و اساسی در کشور به ویژه در حوزه اقتصاد و تولید خواهیم بود.

کد خبر 1080346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha