پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۱۳

630 نقطه حادثه خیز در آذربایجان غربی شناسایی شد

630 نقطه حادثه خیز در آذربایجان غربی شناسایی شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری آذربایجان غربی از شناسایی 630 نقطه حادثه خیز در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در پلدشت، محبوب زارع شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای اجرای طرح های پیشگیری از حوادث در این مناطق بیش از 570 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی در ادامه از کاهش 30 درصدی خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در استان خبرداد و بیان داشت: از آغاز سال جاری تاکنون بر اثر خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله بارش برف، سرمازدگی، بارش باران و تگرگ بیش از 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغات  خسارت دیده اند.

زارع در ادامه از آسیب دیدن  بیش از 200 واحد مسکونی در مناطق مختلف استان در اثر حوادث و بلایای طبیعی هم خبرداد و گفت: بیشتر این واحدها در شهرستان پلدشت و چایپاره روی داده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری آذربایجان غربی میزان این خسارات را 650 میلیاردریال اعلام و اضافه کرد: این میزان خسارت نسبت به مدت مشابه پارسال 30 درصد کاهش یافته است.

کد خبر 1082124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha