به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، جواد کمالی شامگاه چهارشنبه در جمع اعضای هلال احمر استان کرمان گفت: ایران جزو 10 کشور حادثه خیز جهان است و استان کرمان نیز از حادثه خیزترین استانهای کشور می باشد و برای جلوگیری از خسارات ناشی از سوانح همیشه باید آماده بود.
وی خاطرنشان کرد: طی صد سال گذشته یک سوم از زمین لرزه های کشور در کرمان روی داده است و خسارات زیاد مالی و انسانی بجای گذاشته است.
کمالی خواستار توجه بیشتر مردم و مسئولان استان درخصوص جلوگیری از بروز خسارت مالی در زمان بروز سوانح شد و گفت: مقاوم سازی یکی از مهمترین اقداماتی است که می تواند از بروز خسارت سنگین در زمان بروز سوانح جلوگیری کند.
معاون استاندار کرمان گفت: خسارات بروز سوانح باید با مقاوم سازی و استحکام سازی توسط مردم و نظارت جدی مسئولان به حداقل کاهش یابد.
وی همچنین خواستار گسترش فرهنگ بیمه حوادث شد و گفت: در صورت بروز سوانح بیمه حوادث یکی از بهترین پشتوانه ها برای مردم است.
وی همچنین با اشاره به وجود ده ها نیروی امدادی آموزش دیده خواستار گسترش آموزشهای امدادی شد و گفت: در استان کرمان در هر خانواده حداقل باید یک نیروی امدادی آموزش دیده حضور داشته باشد.
نظر شما