به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، هیلاری کلینتون در 3 ماه مه در سخنرانی خود در نشست بازنگری ان پی تی در سازمان ملل متحد گفت که دولت آمریکا اطلاعات محرمانه ای که بیش از نیم قرن آنها را درباره تسلیحات هسته ای حفظ کرده افشا خواهد کرد.
تنها با گذشته 10 روز از این اعلام روسیه نیز از احتمال افشای اسناد محرمانه درباره زرادخانه های هسته ای خود خبر داد.
آندری نسترنکو سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن ستایش از اقدام آمریکا در این باره گفت که روسیه نیز پس از تصویب توافق 8 آوریل صورت گرفته بین اوباما و مدودف در باره کاهش تسلیحات در پراگ در صدد انجام اقدام مشابه است.
تحلیلگران بر این باورند که اگر روسیه نیز از آمریکا در این باره پیروی کند این روند می تواند دیگر دولتهای هسته ای از جمله چین، هند، پاکستان و رژیم اسرائیل را هم تحت فشار قرار دهد تا توانایی های هسته ای خود را به روی بازرسان باز کنند
نظر شما