به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید حسین علوی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از کتابخانه های رامیان افزود: طرح رابطین کتاب و عملیاتی شدن آن در استان با کمک معاونین پرورشی آموزش و پرورش انجام شد.
وی اظهار داشت: در این طرح، رابطین کتاب از بین دانش آموزان ممتاز انتخاب می شوند و این افراد در عضوگیری و کتابخوان کردن دانش آموزان دیگر، موثر هستند.
وی خاطرنشان کرد: رابطان کتاب در برگزاری همایشهای مطالعه مفید، مسابقات کتابخوانی، امانت کتاب و اهدا کتاب و ... با مسئولان کتابخانه ها همکاری خواهند کرد.
به گفته علوی همچنین از طرف مقابل اداره کل نیز برای آنان دوره های آموزشی اردوهای تفریحی و تشویق های مادی و معنوی و ... را در دستور کار قرار داده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان از حضور کتابداران استان در غرفه نهاد کتابخانه ها در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: نمایشگاه کتاب فرصتی جهت ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
وی یادآور شد: بازدید موثر کتابداران گلستانی در نمایشگاه کتاب سال و بازدید از غرفه نهاد کتابخانه های عمومی کشور و غرفه شرکت نمایه از برنامه های روز حضور کتابداران در نمایشگاه بود.
28 باب کتابخانه عمومی در گلستان وجود دارد.
نظر شما