به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار دكتر غلامعلي حداد عادل ضمن اعلام حمايت مجلس شوراي اسلامي از اتحاديه مجالس كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي، به توطئه هاي مختلفي كه جهان اسلام را تهديد مي كند اشاره كرد و اظهار داشت: در حقيقت تحولاتي كه پس از تاسيس اين اتحاديه در جهان رخ داد ضرورت اهتمام كشورهاي اسلامي را بر همبستگي اسلامي بيشتر مي كند و اين اتحاديه مي تواند نماد و نشانه اين همبستگي باشد.
وي در ادامه حركتهايي را كه منجر به دامن زدن به تضاد ميان غرب و كشورهاي اسلامي مي گردد، ناشي از تفكر فاسد صهيونيستي دانست و گفت: امروز نيز غرب در صدد استيلا بر كشورهاي اسلامي همچون قرن نوزدهم است كه در آن زمان تحت عنوان استعمار و ايجاد تمدن غرب به كشورهاي اسلامي هجوم آورد و امروز همان نيت را زير پوشش مبارزه با تروريسم دنبال مي كند.
حداد عادل در پايان ضمن آرزوي موفقيت براي اتحاديه مجالس كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي، اظهار اميدواري كرد كه اين اتحاديه تلاش بيشتري براي تقويت همبستگي ميان كشورهاي اسلامي به كار گيرد.
بنابر اين گزارش در ابتداي اين ديدار ابراهيم عوف، دبير كل اتحاديه مجالس كشورهاي اسلامي با ارائه گزارش از روند تشكيل اتحاديه از حمايتهاي همه جانبه جمهوري اسلامي ايران از اتحاديه تقدير كرد و خواستار استمرار اين حمايتها گرديد.
شايان ذكر است كه اتحاديه مجالس كشورهاي اسلامي يك نهاد پارلماني كشورهاي اسلامي است كه به ابتكار و همت مجلس شوراي اسلامي در سال 1378 تاسيس گرديد، در اتحاديه مجالس كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي در حال حاضر 47 كشور اسلامي عضو بوده و مقر آن در تهران قرار دارد.
نظر شما