عبدالله باکیده در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس بیان کرد: سال جاری سال آموختن، تولید و نمایش فیلم کوتاه است و هنرمندان باید بدانند که سربازان جبهه فرهنگی هستند.
وی در حاشیه جشنواره فیلم و عکس اردیبهت هرمزگان اظهار داشت: با توجهی که در ایران به هنر و فرهنگ می شود این توانایی در هنرمندان ایرانی دیده می شود که در جشنواره های بین المللی شرکت کنند.
رئیس انجمن سینمای جوان ایران عنوان کرد: در حال حاضر اتصال جشنواره های منطقه ای به حوزه های بین المللی وسیعتر از سالهای گذشته صورت می گیرد که این امر نشان از بالندگی و رشد هنر در ایران را دارد.
باکیده عنوان کرد: باید سعی شود که جشنواره اردیبهشت با توجه به وسعت آن به یک جشنواره فرا منطقه ای تبدیل شود.
وی اذعان کرد: در سال آینده نیز این جشنواره به جشنواره منطقه ای سینمای جوان پیوند می خورد و شاهد گسترش آن در سطح منطقه ای خواهیم بود.
رئیس انجمن سینمای جوان ایران افزود: بخش خلیج فارس جشنواره اردیبهشت به عنوان بخش جنبی جشنواره خاوران که دو ماه دیگر آغاز می شود شرکت خواهد داشت.
باکیده تاکید کرد: انجمن سینمای جوان ایران آماده است چتر حمایتی خود را در نمایش و همچنین ایجاد چرخه مناسب اقتصادی از هنرمند هرمزگانی فراهم کند.
وی تصریح کرد: حضور جوانان فیلم ساز از سایر شهرهای استان نشان وجود ظرفیت و استعداد درخشان در تمام زمینه های فرهنگی و هنری است.
رئیس انجمن سینمای جوان ایران ابراز کرد: در حال حاضر جشنواره فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان به یک بلوغ رسیده که این امر مسئولیت را بر دوش هنرمندان و مسئولان سنگین تر می کند تا با برنامه ای دقیق آن را گسترش و ارتقا ببخشند.
باکیده یاد آور شد: سینمای جوان ایران متولی تولید فیلم کوتاه در کشور است و از معتبرترین مراکز تولید این نوع فیلم در دنیا محسوب می شود.
نظر شما