پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ شهریور ۱۳۸۳، ۱۲:۱۵

مدير كل دفتر آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با " مهر " :

اختصاص يك ميليارد و 800 ميليون تومان اعتبار براي توسعه دوره پيش دبستاني

مدير كل دفتر آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اينكه سال گذشته يك ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار براي توسعه دوره پيش دبستاني درنظر گرفته شده بود ، گفت : در سال جاري بيش از يك ميليارد و 800 ميليون تومان اعتبار براي توسعه دوره پيش دبستاني درنظر گرفته شده است.

عباس حاجي آقالو در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه درحال حاضر طبق آمار ارايه شده 25 درصد از نوآموزان دوره پيش دبستاني را سپري مي كنند ، افزود : دوره پيش دبستاني سبب ارتقاي سطح تحصيل دانش آموزان مي شود به طوري كه بين معدل دانش آموزاني كه دوره پيش دبستاني را مي گذرانند ودانش آموزاني كه اين دوره را طي نمي كنند حداقل سه نمره اختلاف وجود دارد.

وي با تاكيد بر اينكه دوره پيش دبستاني اگر با معيارهاي استاندارد سپري شود ، نرخ مردودي در مقطع ابتدايي را به حداقل مي رساند ، گفت : در كشورهاي پيشرفته دوره دوره پيش دبستاني الزامي نيست اما اكثر دانش آموزاني كه به مدرسه مي روند اين دوره را سپري كرده اند.

مدير كل دفتر آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اينكه والدين به دليل مشغله هاي شغلي نمي توانند توانمندي هاي قبل از ورود به مدرسه را به كودكان بياموزند ، افزود : كودكان به دليل مشكلاتي همچون ساختمان محل سكونت ، تعداد محدود خواهران و برادران ، فرهنگ هاي متفاوت و گويش هاي مختلف در كسب مهارت هايي به منظور سازگاري با اجتماع محدود هستند ، در نتيجه نوآموزاني كه دوره پيش دبستاني را نمي گذرانند در بدو ورود به مدرسه با مشكلات مختلفي روبه رو هستند.

وي با تاكيد بر اينكه 75 درصد از نوآموزان قبل از ورود به مدرسه دوره پيش دبستاني را نمي گذرانند ، اظهار كرد : در سال گذشته از يك ميليون و 260 هزار نوآموز در كشور فقط 340 هزار نفر قبل از ورود به مدرسه دوره پيش دبستاني را گذرانده بودند.

کد خبر 108377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha