پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۱۹

دوره ریاست نماینده کنگاور بر مجمع نمایندگان کرمانشاه تمدید شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: شش تن از اعضای مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در نامه ای خواستار تداوم ریاست سید جواد زمانی بر این مجمع تا دو سال آینده شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، در این نامه، دلایل این موافقت از سوی شش نماینده دیگر استان، تجربه موفق توام با مقابله همدلانه با سیاستهای تفرقه انگیز و تلاشهای ناکام خارج از مجلس جهت تضعیف جایگاه نمایندگان استان عنوان شده است.

یک سال سابقه مفید ریاست سید جواد زمانی بر مجمع نمایندگان استان و ضرورت تداوم حضور فعال این مجمع در عرصه کار قانونگذاری در مجلس و رابطه نظارتی مثبت با دولت از دیگر دلایل شش نماینده دیگر استان برای تداوم ریاست سید جواد زمانی بر این مجمع عنوان شده است.

در ادامه این نامه آمده است: طبیعی است در شرایط حساس کنونی افزایش اختیار به برخی افراد که بیشترین نقش در آلودگی فضای سیاسی استان را داشته اند و با دخالتهای خلاف قانون در زمینه عزل و نصب مدیران، ثبات مدیریتی را در استان تهدید می کنند، ظلمی مضاعف به مردم این خطه از کشور خواهد بود.

این نامه به امضای محمد رضا شعبانی و جهانبخش امینی نمایندگان کرمانشاه، صمد فدایی نماینده سنقر وکلیایی، فرهاد تجری نماینده شهرستانهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب، حسینی نماینده پاوه و اورامانات و حشمت الله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو رسیده است.

کد خبر 1085270

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha