پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۰۰

همایش مشاوران جوان وزارت صنایع و معادن در گیلان آغاز بکار کرد

همایش مشاوران جوان وزارت صنایع و معادن در گیلان آغاز بکار کرد

رشت - خبرگزاری مهر: پنجمین همایش سراسری مشاوران جوان وزارت صنایع و معادن، سازمانها و شرکتهای تابعه صبح چهارشنبه در محل سازمان صنایع و معادن استان گیلان در رشت آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مشاور جوان سازمان صنایع و معادن استان گیلان در این نشست گفت: این برنامه با هدف تبادل نظرات وتجربیات مشاوران جوان وزارت متبوع در سراسر کشور در خصوص موضوعات مرتبط با فعالیتهای آنان و نیز ایجاد هماهنگی میان آنان برگزار شده است.

معصومه صادقی پور افزود: در این همایش دو روزه ضمن ارائه گزارش فعالیتها، نظرات و دیدگاه های مشاوران جوان وزارت صنایع ومعادن، بازدید از طرحهای مهم صنعتی در استان در برنامه کاری قرار دارد.

وی با اشاره به مهمترین اهداف فعالیت مشاوران جوان وزارت صنایع و معادن یاد آور شد: مهمترین اهداف فعالیت مشاوران جوان وزارت صنایع ومعادن، افزایش رضایتمندی مخاطبان سازمان، افزایش بهره وری در دستگاه ها، فعال سازی و گسترش بنگاه های کوچک اقتصادی و خوشه های صنعتی و تربیت نسل جدید مدیران از میان کارشناسان فعال است.

همچنین دراین همایش " محمد حسین اصغریان " رئیس سازمان صنایع ومعادن استان گیلان طی سخنانی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بخش صنعت ومعدن استان بر حمایت این سازمان از حرکتهای دانش محور و بنیادی درحوزه مشاوران جوان که برای ایجاد بسترهای مناسب برای فعالیت جوانان در حوزه صنعت ومعدن صورت می گیرد، تاکید کرد.

کد خبر 1085672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha