پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۳۷

در خراسان رضوی؛

ارتقای مدیریت بهره وری و اصلاح الگوی مصرف باید کاربردی تر شود

ارتقای مدیریت بهره وری و اصلاح الگوی مصرف باید کاربردی تر شود

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: ارتقای مدیریت بهره وری و اصلاح الگوی مصرف در استان باید کاربردی تر شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد ارتقای مدیریت بهره وری اصلاح الگوی مصرف خراسان رضوی افزود: اصلاح الگوی مصرف منحصر به زمان و سال خاصی نیست بلکه به عنوان یک استراتژی و راهبرد باید ادامه یابد.

استاندار خراسان رضوی گفت: تمامی دستگاه های استان باید گزارشی از عملکرد خود در خصوص ارتقای مدیریت بهره وری اصلاح الگوی مصرف در سال 88 ارایه دهند.
 
وی با اشاره توسعه کشور به سمت خدمات الکترونیک اظهار داشت: اجرای طرح های دولت الکترونیک به منظور صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف یک نیاز جدی در استان محسوب می شود.
 
صلاحی تصریح کرد: طرح تجمیع قبوض که قرار است به عنوان پایلوت در چهار شهر مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و سبزوار اجرا شود در راستای کاهش هزینه های ملی و استانی بسیار مفید است.
 
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی که در زمینه اصلاح الگوی مصرف موفق بوده اند مورد تشویق قرار گرفته و در بودجه، عمرانی، جاری و مازاد مورد توجه می باشند.
 
صلاحی در پایان خواستار ارایه طرح های موفق استان ها درخصوص اصلاح الگوی مصرف در سایت وزارت کشور و الگوبرداری سایر استان ها از آن گردید.
 
رضا عبدالملکی معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار داشت: 180طرح به کارگروه پژوهش اصلاح الگوی مصرف استان ارایه شده که 25 طرح آن آماده اجراست.
 
وی گفت: چند طرح شاخص و  آماده اجرای استان شامل تجمیع قبوض، دو جداره کردن پنجره های فرمانداری ها و گاز سوز کردن خودروها است که درصورت اجرای کامل مبلغ قابل توجهی صرفه جویی در هزینه ها استان انجام خواهد شد.
 
حیدری رئیس دیوان محاسبات خراسان رضوی نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد صرفه جویی دستگاه ها در استان ارایه دارد و روند اصلاح الگوی مصرف در 72 دستگاه اجرایی را مثبت ارزیابی کرد.
کد خبر 1085929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha