پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۱۳

فیلتر شدن "فیس بوک"در پاکستان به سبب اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص)

فیلتر شدن "فیس بوک"در پاکستان به سبب اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص)

دادگاهی در پاکستان به مقامهای این کشور دستور داد تا شبکه اینترنتی "فیس بوک" را به دلیل اهانت به ساحت پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) فیلتر کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال اهانتهای دامنه دار و هدفمند کشورهای غربی به مقدسات مسلمانان، این بار نوبت به شبکه اینترنتی فیس بوک رسید تا کاربران خود را به توهین به ساحت "حضرت محمد" (ص) تشویق کند.

این صفحه اخیرا صفحه ای را راه اندازی کرده و کاربران خود را تشویق می کند تا کاریکاتورهای موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) را بر روی این صفحه قرار دهند.

در همین رابطه خبرگزاری فرانسه از پاکستان گزارش داد : علاوه بر این دادگاه هزاران نفر از کاربران اینترنتی و اعضای شبکه های اجتماعی با راه اندازی جبهه ای خواستار بایکوت شدن این صفحه در فیس بوک شده اند.

 برای اینکه فیلتر شدن این شبکه اینترنتی در پاکستان حالت رسمی به خود بگیرد باید به تایید وزارت فناوری اطلاعات این کشور برسد.

این صفحه موهن در فیس بوک در حالی راه اندازی شده که بر اساس اصول دین مبین اسلام، توهین به ساحت تمام پیامبران و پیروان ادیان مختلف ممنوع است.

این صفحه در حالی راه اندازی شده که هنوز مسلمانان جهان خاطرات تلخ سال 2006 میلادی که روزنامه های اروپایی در اقدامی هماهنگ اقدام به چاپ کاریکاتورهای موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) کرده بودند فراموش نکرده اند.

کد خبر 1086026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha