به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد حسن صائب ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر 284 بیمار خاص نیازمند شامل در استان تحت پوشش این نهاد هستند و از خدمات متعدد آن استفاده می کنند.
رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: سال گذشته بالغ بر 9 میلیارد و 829 میلیون ریال به منظور انجام امور درمان این تعداد بیمار خاص هزینه شده است که از این میزان سه میلیارد و 460 میلیون ریال هزینه داروی این بیماران بوده است که به طور کامل از سوی کمیته امداد پرداخت می شود.
وی افزود: در این میان چهار میلیارد و 750 میلیون ریال هزینه دیالیز و 140 میلیون ریال نیز هزینه پیوند کلیه بوده است و بقیه برای درمان بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام اس هزینه شده است.
صائب خاطرنشان کرد: این بیماران شامل دیالیزی، ام اس، تالاسمی، هموفیلی و پیوند کلیه هستند که از صد در صد خدمات درمان و بستری تحت پوشش بیمه به صورت رایگان بهره مند می شوند.
وی گفت: این تعداد بیمار خاص تحت پوشش از مددجویان شهری هستند و بیماران خاص در روستاها به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه روستائیان هستند از خدمات بیمه تکمیلی کمیته امداد بی بهره اند.
نظر شما