پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۴۸

1.5 میلیون بچه ماهی سردآبی در سدهای خاکی زنجان رهاسازی شد

1.5 میلیون بچه ماهی سردآبی در سدهای خاکی زنجان رهاسازی شد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1.5 میلیون بچه ماهی سردآبی و 170 هزار بچه ماهی گرمابی در مزارع و سدهای خاکی رهاسازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمود صیاد بورانی ظهر سه شنبه افزود: این تعداد رهاسازی 50 درصد رشد نسبت مدت مشابه را نشان می دهد و این استان باید طبق برنامه در سالجاری به تولید دو هزار تن انواع آبزیان دست یابد.

وی ادامه داد: به دلیل تامین عمده نهاده های مورد نیاز آبزی پروری در استان و تخصیص سهم تسهیلات بانکی مورد نیاز متقاضیان، طراحی و اجرای انواع استخرها با ظرفیتهای متنوع و بازدیدهای مستمر کارشناسی، دوره کوتاه بازگشت سرمایه و ریسک اندک، این فعالیت اهمیت سرمایه گذاری را برای تولیدکنندگان استان به همراه داشته است.
 
صیاد بورانی  افزود: به واسطه فراهم سازی زیرساختها برای پرورش انواع آبزیان، علاقمندی کشاورزان و صاحبان مزارع و منابع آبی خرد به آبزی پروری، زمینه سازی لازم برای پرورش میگو در استان انجام شده است.
 
مدیر امور شیلات استان زنجان با بیان اینکه افزایش توجیه اقتصادی این فعالیت موجب شده مدیریت شیلات استان، بخش خصوصی را به عنوان پشتیبان فعال کند، اظهار کرد: به منظور استفاده چند منظوره از منبع آبی قبل از هدایت به اراضی کشاورزی و در راستای سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان، تولید انواع آبزیان با امکانات و فضای موجود هر متقاضی در قالب خوشه های تولید در دستور کار قرار دارد.
 
صیاد بورانی افزود: بدین منظور نهاده های مورد نیاز برای پرورش میگو توسط شرکت خصوصی در اختیار متقاضیان قرار گرفته و در نهایت محصول از پرورش دهنده دریافت می شود و در مقابل حق الزحمه کار انجام شده به آبزی پرور پرداخت خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: به ازای هر هکتار زمین و سه لیتر در ثانیه آب تازه ورودی، می توان حداقل هفت تن میگو تولید و برای یک نفر به صورت مستقیم و دو نفر به طور غیرمستقیم اشتغال پایدار ایجاد کرد.
کد خبر 1089414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha