پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ شهریور ۱۳۸۳، ۱۷:۴۰

نمازگزاران تهراني در اعتراض به سكوت مسئولين در مقابل گسترش بدحجابي :

مخدوش كردن حجاب و عفاف نشان از عدم حضور دين در صحنه اجتماع است

نمازگزاران تهراني در بيانيه پاياني راهپيمايي عليه بدحجابي كه در ميدان انقلاب قرائت شد، تاكيد كردند: مخدوش كردن حجاب و عفاف كه پرچم حاكميت خداوند در جامعه است، نشان از ضعف و ناكارآمدي و عدم حضور دين و حكومت اسلامي در صحنه اجتماع است.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" در قطعنامه پاياني راهپيمايي اعتراض آميزنمازگزاران تهراني عليه بي اعتنايي مسئولين به گسترش عرياني و بي عفتي  كه توسط انصار حزب الله صادر شده بود ، آمده است: ما نمازگزاران و امت حزب الله بر مبناي تعهد ديني و انقلابي و پيروي از فرامين مقام معظم رهبري ، لحظه اي غفلت از پاسداري  راه امام و شهدا را بر خود حرام دانسته و در قبال سستي هاي مسئولان ساكت نخواهيم نشست و بدون كوچكترين ملاحظه اي صرفا در ميزان شرع و احكام ، تا آخر بر اين مبارزه اجتماعي و اداي فريضه امر به معروف و نهي از منكر پاي مي فشاريم.

اين بيانيه با اشاره به نقش موثر نمايندگان مجلس در اجراي قوانين و مواخذه  مقصران معضل گسترش بدحجابي، مي افزايد: مجلس محترم براي بازگرداندن ميراث اجتماعي به تاراج رفته انقلاب اسلامي و ايجاد محيط مناسب براي رشد فضائل معنوي و اخلاق اسلامي، مسئوليتي روشن و انكارناپذير دارد كه در اين راستا هرگونه مصلحت انديشي و سياست زدگي احتمالي و كوتاهي در اداي مسئوليت ، جفايي بزرگ در حق موكلانشان خواهد بود.

بنابر اين گزارش نمازگزاران تهراني در اين بيانيه ، با انكار ناپذير دانستن نقش صدا و سيما در گسترش فرهنگ اسلامي و انتقاد از عملكرد اين رسانه ملي، تاكيد كردند : صدا و سيما نه تنها از رسالت خود به عنوان يك دانشگاه بزرگ اسلامي باز مانده ، بلكه بعضا به منزله " ستار العيوب" بر زشتي حاصله از مديريت سوء برخي مسئولان عمل مي كند و از اين طريق برخي از مسئولان مملكتي كه بيشترين مسئوليت را در اين رابطه به دوش مي كشند ، به آساني شانه از زير بار مسئوليت خالي كرده  و منكر اصل موضوع و گسترش بي رويه و قارچ گونه مفاسد و منكرات اجتماعي مي شوند .

راهپيمايان تهراني با مخاطب قرار دادن دولت و شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كردند: دولت محترم كه شعار قانونگرايي را به عنوان شالوده و اساس كار خود مطرح كرده است ، چه توجيهي براي زير پانهادن اصول روشن و متقن قانون اساسي و قانون مدني درباره حجاب و عفاف و گسترش فضائل اخلاقي در جامعه دارد؟ و چرا قانون گسترش " فرهنگ عفاف" كه در جلسات شوراي عالي انقلاب فرهنگي به رياست رئيس جمهور محترم به تصويب رسيده  و در حكم قانون لازم الاجراي جمهوري اسلامي است، كلا به دست فراموشي سپرده شده و بالعكس تلاش وافري براي پيوستن به قوانين ضد اسلامي و غرب ساخته اي همچون كنوانسيون منع تبعيض عليه زنان به عمل مي آيد؟

همچنين در اين بيانيه نمازگزاران تهراني ضمن حمايت از تلاش هاي مشقت زا و مخلصانه پرسنل نيروي انتظامي ، خواستار ايفاي نقش و اداي مسئوليت صادقانه مسئولان اين نيرو در عمل به وظايف قانوني خود شدند.

کد خبر 108980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha