پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ شهریور ۱۳۸۳، ۱۲:۰۷

يك مسوول سازمان شهرداري ها در گفتگو با "مهر" خبر داد :

اجراي عمليات نوسازي 30 هزار دستگاه تاكسي فرسوده

مديركل دفتر حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداري هاي كشور از اجراي برنامه نوسازي 30 هزار دستگاه تاكسي فرسوده خبر داد.

مهندس عباداله فتح الهي با اعلام اين مطلب به خبرنگار اجتماعي  خبرگزاري "مهر" گفت: در سال جاري يك هزار و 320 ميليارد ريال اعتبار از سوي سازمان شهرداري ها براي توسعه حمل و نقل همگاني كشور اختصاص داده شده است.

وي افزود: 27 هزار دستگاه تاكسي در كشور فاقد مشخصات فني هستند كه مي بايست نسبت به نوسازي آنها در سال جاري اقدام شود.

به گفته مديركل دفتر حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداري ها 150 هزار دستگاه تاكسي گردشي در كشور مشغول فعاليت هستند.

فتح الهي اظهار داشت: سازمان شهرداري ها به منظور ارتقاي كيفيت تاكسي هاي سواري ، هماهنگي هاي لازم را با وزارت نفت ، صنايع و بازرگاني براي افزايش سطح توليدات مطابق استانداردهاي جهاني به عمل آورده است.

مديركل دفتر حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداري ها با توجه به بودجه 1320 ميليارد ريالي سال جاري ، گفت: از اين ميزان 150 ميليارد ريال رديف جديد براي بهبود عبور و مرور و ارتقاي تكنولوژي كنترل كيفيت و سطح مديريت در نظر گرفته شده است.

کد خبر 109037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha