به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حامد دهقانان سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری فارس و رئیس شورای اطلاع رسانی استان دو روز پیش طی ابلاغیه ای از استاندار، معاونین استانداری، روسای سازمانها، مدیران کل ادارات و مدیران نهادها و ادارات شهرستانهای استان خواسته بود در صورت تمایل اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول خود، همسر و فرزندانشان را بصورت داوطلبانه اعلام کنند،
استاندار فارس، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری، فرماندار خنج، فرماندار مرودشت، فرماندار مهر، مدیر کل منابع طبیعی استان فارس، مدیر اسناد و کتابخانه ملی و... از جمله مدیرانی بودند که طی این مدت فهرست اموال و دارایی های خود و خانواده را اعلام کرده اند.
استاندار فارس
روح الله احمدزاده استاندار فارس فهرست اموال و داراییهای خود را بدین شرح اعلام کرد:
1- یک دستگاه آپارتمان مسکونی به مساحت 66 متر مربع به ارزش 80 میلیون تومان که 25 میلیون تومان وام و 10 میلیون تومان قرض از بستگان بوده است.
2- حسابهای بانکی فعال شامل حساب سیبا بانک ملی، جاری بانک تجارت، قرض الحسنه بانک ملت با موجودی حدود 500 هزار تومان.
3- فاقد خودرو.
احمدزاده همچنین اعلام کرده است که همسر وی مبلغ 25 میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد و یک خط تلفن همراه دارد.
سرپرست حوزه معاونت سیاسی امنیتی استانداری
حامد دهقانان سرپرست حوزه معاونت سیاسی امنیتی استانداری فارس نیز فهرست اموال و داراییهای خود و خانواده اش را اعلام کرد. دهقانان فهرست اموال و داراییهای خود را بدین شرح اعلام کرد:
1- یک باب آپارتمان مسکونی به مساحت 83 متر مربع با ارزش زمان خرید 35 میلیون و 500 هزار تومان که 20 میلیون تومان آن با استفاده از تسهیلات بانکی از جمله وام بانک مسکن تامین شده است.
2- حساب های بانکی(شامل حساب پس انداز قرض الحسنه و جاری) با موجودی 15 میلیون و 600 هزار تومان.
3- فاقد خودروی شخصی (یک دستگاه خودروی پراید مدل 85 تصادفی بصورت قولنامه ای به ارزش 2 میلیون و 800 هزار تومان در اردیبهشت 88 فروخته شده اما هنوز انتقال سند به خریدار صورت نگرفته است).
دهقانان همچنین اعلام کرده است که همسر وی یک خط تلفن همراه اول و فرزندش هیچگونه دارایی اعم از منقول و غیرمنقول ندارد.
فرماندار مرودشت
مهران حفاری فرماندار شهرستان مرودشت که 18 سال سنوات خدمت دارد، فهرست اموال و داراییهای خود و خانواده اش را بدین شرح اعلام کرد:
1- یک باب ساختمان مسکونی در فیروزآباد به متراژ 297 متر.
2- یک دستگاه آپارتمان به متراژ تقریبی 68 متر در شیراز.
3- حساب سپهر بانک صادرات با موجودی 2 میلیون و 450 هزار تومان.
4- حساب سیبا بانک ملی با موجودی یک میلیون و 240 هزار تومان.
5- یک دستگاه خودروی سواری زانتیا مدل 85 به مبلغ 16 میلیون تومان.
6- حفاری از وام خرید خودرو و وام مسکن استفاده کرده است.
حفاری همچنین اعلام کرده است که همسر وی یک باب ساختمان 295 متری در فیروزآباد دارد و دو فرزندش نیز هرکدام حساب بانک تجارت فیروزآباد با موجودی 50 هزار تومان دارند.
مدیر کل منابع طبیعی
غلامرضا غلامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس فهرست اموال و داراییهای خود و خانواده اش را بدین شرح اعلام کرد:
1- یک دستگاه آپارتمان 100 متری در شیراز به ارزش 80 میلیون تومان که 10 میلیون تومان آن وام قرض الحسنه است.
2- دو حساب جاری در بانک ملی و دو حساب قرض الحسنه در بانکهای صادرات و تجارت مجموعا با موجودی 15 میلیون و 500 هزار تومان.
غلامی همچنین اعلام کرده است که همسر و فرزند وی هیچ دارایی منقول و غیرمنقولی ندارند.
نظر شما