پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۲۲

بی تفاوتی فرهیختگان به فرهنگ شهروندی جدی ترین آسیب به شهرهاست

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: یکی از جدی ترین آسیب های شهری، بی تفاوت بودن فرهیختگان و دانشجویان به شهر و فرهنگ شهروندی است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین شادکام عصر شنبه در افتتاحیه اولین جشنواره نشریات تجربی دانشجویی شهر و شهروند افزود: باید گروهی فرهیخته آسیب های شهر و شهروندی را مورد بررسی قرار داده و معضلات را بهتر شناسایی کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص آسیب های احتمالی شهر و شهروند گفت: یکی از بزرگترین مشکلات بی تفاوت بودن فرهیختگان و دانشجویان به شهر و فرهنگ شهروندی است.

وی تصریح کرد: به دلیل ایجاد دغدغه و توجه بیشتر تعلق خاطر فرهیختگان به امور شهری جشنواره تجربی دانشجویی را با عنوانهای مختلف شهری و شهروندی ایجاد شد که می توان  با ابزار نشریه دغدغه خاطر در بین جوانان به وجودآورد.

وی از ارسال 75 نشریه به جشنواره و راه پیدا کردن 30 نشریه به دور نهایی خبر داد.
 

کد خبر 1091496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha