پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ شهریور ۱۳۸۳، ۱۳:۱۳

يك كارشناس بازار سرمايه در گفت و گو با"مهر":

براي ريشه كن كردن رانت اطلاعات بايد توانايي هاي اطلاع رساني سازمان بورس تقويت شود

تنها با وضع قوانين نمي توان از رانت اطلاعاتي جلوگيري كرد و تنها راه مبارزه اصولي با اين آفت از بين بردن علت آن است.

يك كارشناس بازار سرمايه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي "مهر" درخصوص آيين نامه منع معاملات متكي بر اطلاعات نهاني گفت: با توجه به اينكه استفاده از اطلاعات نهاني به شكل هاي مختلف صورت مي گيرد اين گونه آيين نامه ها بايد داراي جامعيت كامل بوده وهمه جوانب را دربر گيرد تا بتواند با اشخاصي كه به طور مستقيم وغير مسقيم وارد اين گونه معاملات مي شوند برخورد
نمايد.

دكتر هوشنگ خستويي با اشاره به تاثيرات منفي رانت اطلاعات بر بازار سرمايه كشور، گفت: اگر بخواهيم به طور كامل اين آفت بازار سرمايه  را ريشه كن كنيم  بايد علت آن را از بين برده و مبارزه با معلول توسط وضع قوانين مختلف به طور كامل كارساز نبوده و نمي تواند جلو استفاده از اين معاملات را بگيرد. 

وي، بابيان اينكه مبارزه با رانت اطلاعات نياز به فرهنگ سازي مستمر در بازار سرمايه دارد، افزود: اگر بخواهيم علت اين آفت را از بين ببريم بايد آنچنان اطلاعات را به سرعت و با شفافيت كامل در اختيار همگان، چه سهامداران جزء وچه سهامداران عمده قرار دهيم كه مفهوم اطلاعات نهاني از بين برود و راه سوء استفاده از آن به طوركامل بسته شود.

خستويي، با ذكر اين مطلب كه مبارزه با رانت اطلاعات مستلزم يك كاركارشناسي گسترده و همكاري بسياري از دستگاههاي ذيربط است، اظهار داشت: درحال حاضر توانايي هاي موجود در خصوص اطلاع رساني ضعيف بوده و سازمان بورس بايد با تقويت اين توانايي ها راه را براي شفاف سازي اطلاعات هموار كند.

کد خبر 109159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha