پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۳۰

برگزاری 110 نشست تخصصی در دانشگاه های کشور در سالگرد تولد بهلول

برگزاری 110 نشست تخصصی در دانشگاه های کشور در سالگرد تولد بهلول

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر علمی همایش "بهلول، شگفتی روزگار" گفت: مصادف با یکصد و دهمین سال تولد مرحوم بهلول 110 نشست تخصصی در دانشگاه‌های کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، حجت الاسلام رضا مدنی در حاشیه همایش بهلول ضمن تأکید بر استمرار برگزاری چنین همایش‌هایی در جمع خبرنگاران افزود: معمولاً یک انسان به عنوان شخصیتی بزرگ به تاریخ نمی‌پیوندد مگر اینکه زمان نسبتاً زیادی از مرگ وی گذشته باشد.

رئیس حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد شیخ بهلول را الگویی برای قناعت و صرفه‌جویی خواند و گفت: رهبر معظم انقلاب سال 1389 را به عنوان همت و کار مضاعف نامگذاری کردند و مرحوم بهلول را به جرأت می‌توان نمادی از همت و تلاش مضاعف دانست.

مدنی در خصوص تأکیدات مرحوم بهلول در مورد حجاب و عفاف گفت: علامه بهلول در مخالفت با ماجرای کشف حجاب نقش پررنگی داشت و به گفته خود، عمری را در تکریم جایگاه حجاب و عفاف در جامعه سر کرده است.

وی تصریح کرد: برای اینکه بهلول به عنوان یک الگوی کامل ایرانی ـ اسلامی در کشور مطرح شود، سی ام آذرماه سال جاری که مصادف با یکصد و دهمین سال تولد مرحوم بهلول است را به عنوان نقطه عطفی در این جریان، مدنظر داریم و این موضوع و میمنت عدد 110 را به فال نیک می‌گیریم و قصد برگزاری 110 نشست تخصصی در دانشگاه‌های کشور را داریم.

مدنی با تأکید بر اینکه در حوزه دانش‌آموزی نیز 110 مسابقه داستان‌نویسی، شعر‌سرایی و ساخت نماهنگ، در نظر گرفته شده است، ادامه داد: همچنین گزیده 110 مقاله برتر اساتید و محققان نیز در دست چاپ است انتشار 110 کتاب در موضوعات مرتبط با این همایش در طول پنج سال نیز در دستور کار قرار دارد.

دبیر علمی همایش بهلول؛ شگفتی روزگار با بیان اینکه در حوزه خارج کشور و در کشورهایی همچون مصر، هند، افغانستان و عراق نیز فعالیتهایی در تکریم شیخ بهلول انجام خواهد گرفت، افزود: مرحوم بهلول 25 سال از عمر شریف خود را در زندان‌های افغانستان سپری کرد و امیدواریم تأثیر مبارزات وی در این کشور، نگاشته و ثبت شود.

مدنی در پایان ابراز امیدواری کرد که 110 اثر هنری و ادبی با موضوع شیخ بهلول مورد حمایت قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در زمان برگزاری همایش نمایشگاه کتابی با حضور 400 ناشر برگزیده نیز برگزار خواهد شد ضمن اینکه در روز همایش از 110 اندیشمند و 110 اثر برگزیده نیز تقدیر به عمل می‌آید.

کد خبر 1092203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha