پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۳

جشنواره دختران آسمانی در کرمانشاه برگزار می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی با عنوان "دختران آسمانی" تیرماه در کرمانشاه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، رضا موزونی بعداز ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره دختران آسمانی برای نخستین بار در دو رده مربیان و اعضای دختر در 10 مرکز از مراکز کانون استان کرمانشاه برگزار می شود.

وی افزود: این جشنواره به پیشنهاد کارشناسان مراکز کانون پرورش فکری کرمانشاه و با هدف توسعه و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه برگزار می شود.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مربیان و اعضاء مراکز یک ، دو ، شش و 10 شهر کرمانشاه و مراکز کانون شهرستانهای جوانرود ، کرندغرب ، گهواره ، گواور ، نوسود و سرپل ذهاب می توانند بعد از فراخوان این جشنواره آثار خود را در موضوعاتی که عنوان خواهد شد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

کد خبر 1092323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha