به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه های الجزیره و العربیه ، نظامیان رژیم صهیونیستی با بازداشت 80 نفر از سرنشینان کشتیهای کاروان آزادی، آنها را به زندان بئرالسبع منتقل کردند.
این در حالی است که خبرنگار الجزیره از ابهام درباره سرنوشت سرنشینان کشتی های آزادی به سبب خبرهای ضد و نقیض درباره تعداد کشته شدگان خبر داد.
در حالی که جنایت رژیم صهیونیستی علیه کاروان آزادی، موجی از خشم و انزجار از این رژیم اشغالگر در جهان به وجود آورده است، عربستان سعودی سرانجام پس از ساعتهای طولانی به این جنایت واکنش نشان داد.
بر اساس گزارش رسانه وابسته به عربستان سعودی(العربیه)، کابینه عربستان این جنایت را محکوم کرد.
مغرب نیز با محکوم کردن جنایت رژیم صهیونیستی خواستار انجام تحقیقات درباره آن شد.
کشتی ها و قایقهای جنگی ارتش رژیم صهیونیستی با محاصره کشتی های کاروان آزادی، 4 کشتی از کاروان آزادی را وادار کردند وارد بندر اسدود در مناطق اشغالی شوند.
بر اساس آخرین گزارشها، 4 فعال بحرینی و 5 فعال آمریکایی در میان سرنشینان کشتی های کاروان آزادی حضور دارند.
رسانه ها از تظاهرات مردم بحرین در برابر دفتر سازمان ملل متحد در منامه در اعتراض به جنایت امروز رژیم صهیونیستی خبر دادند.
نظر شما