پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۰۶

ژنرال بازنشسته پاکستانی درباره ماجراجویی آمریکا در وزیرستان هشدار داد

ژنرال بازنشسته پاکستانی درباره ماجراجویی آمریکا در وزیرستان هشدار داد

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش پاکستان به آمریکا در باره هرگونه ماجراجویی در وزیرستان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ژنرال اسلم بیگ در مصاحبه با روزنامه "نوای وقت" چاپ پاکستان گفت: تهدیدهای آمریکا درباره حمله یکجانبه به وزیرستان مغایر با منافع ملی پاکستان است.

وی اظهارداشت: دیگر زمان آن فرارسیده که رهبری نظامی و سیاسی کشور به آمریکا تصریح نماید که حمله یکجانبه موجب نابودی خود نیروهای مهاجم خواهد شد، آمریکا در افغانستان و عراق شکست خورد، مزدورانش در لبنان در نکبت بسر می برند، پاکستان نیز همانند عراق و افغانستان به گورستان آمریکایی ها مبدل خواهد شد.

این ژنرال سابق پاکستان افزود: من بصراحت ملت را شاهد می گیرم و می گویم که عملیات نظامی ارتش آمریکا در وزیرستان شمالی موجب از بین رفتن کلیه ثمرات موفقیت های ارتش در سوات، دیر و وزیرستان جنوبی خواهد بود. درصورت عملیات نظامی در وزیرستان شمالی نمی توان منافع ملی کشور را تضمین نمود.

این سخنان پس از آن ایراد شد که رسانه های خبری از تصمیم آمریکا برای انجام عملیات نظامی در پاکستان خبر دادند.

کد خبر 1093425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha