پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ابلاغ آیین نامه موقت استفاده از شربت تریاک در مراکز مجاز درمان

ابلاغ آیین نامه موقت استفاده از شربت تریاک در مراکز مجاز درمان

مدیرکل اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت از ابلاغ آیین نامه موقت استفاده از داروی تنتور اپی‌یوم (شربت تریاک) در مراکز مجاز درمان معتادان تریاک خبر داد.

دکتر محمدباقر صابری زفرقندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیرو تاکید و پیگیریهای دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستور وزیر بهداشت، آیین نامه نحوه چگونگی استفاده از داروی شربت تریاک تهیه و ابلاغ شده است.

پیش از این سعید صفاتیان، مدیرکل درمان و بازپروری ستاد مبارزه با مواد مخدر به خبرنگار مهر گفته بود وزیر بهداشت دستور اجرایی شدن توزیع شربت تریاک در مراکز درمانی را داده و این ستاد منتظر اخذ مجوز مراکز درمانی از وزارت بهداشت است. 

زفرقندی در این خصوص گفت: گزارش مرحله ای از اجرای پایلوت این برنامه توسط مجری طرح اعلام شد و بر اساس همین گزارشات اولیه آیین نامه موقت از سوی وزارت بهداشت صادر شده است.

مدیرکل اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت ادامه داد: برای صدور آیین نامه دائم منتظر گزارش نهایی مجری طرح استفاده از داروی شربت تریاک در مراکز درمانی هستیم و تا آن زمان آیین نامه موقت اعمال می شود.

کد خبر 1096190

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha