به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، احمدرضا رادان بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه اولین یادواره سرداران و 130 شهید فرماندهی انتظامی استان کردستان اظهار داشت: اجرای طرح انسداد مرزها تا کنون با شرایط نسبتا خوبی پیش رفته ولی اجرای مطلوب آن و کسب نتایج بهتر نیازمند اعتبار لازم است.
وی با اشاره به برنامه های نیروی انتظامی در زمینه نحوه اجرایی کردن طرح انسداد مرزهای غربی و شرقی کشور، بیان داشت: نیروی انتظامی در یک بررسی کامل و جامع برنامه های مدون و قابل اجرا در خصوص وضعیت مرزهای کشور را طراحی و تدوین کرد و بر اساس اولویت این برنامه را وارد مرحله اجرایی کرد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: مرزهای شرقی کشور به عنوان اولویت اول و مرزهای شمال غربی کشور به عنوان اولویت دوم در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفت و خوشبختانه این مرحله از کار در سال اول اجرا شد و حفر کانال، ساخت دیوارهای سنگی، افزایش شمار پاسگاه ها و برجک های نگهبانی از جمله مهمترین اقدامات در این راستا بود که با موفقیت به مرحله اجرا در آمد.
وی گفت: یکی از مهمترین نیازهای نیروی انتظامی برای اجرای بهتر این طرح در حال حاضر تامین اعتبار مورد نیاز برای حمایت بهتر از ساکنین در مناطق مرزی است که امیدواریم این مهم توسط دولت مورد توجه قرار گرفته و همچنان به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار گیرد.
رادان نتایج حاصل از اجرایی کردن طرح انسداد مرزها را نسبتا قابل قبول ذکر کرد و افزود: آنگونه که مورد رضایت کامل ما باشد این طرح اجرا نشده و باید برای رسیدن به شرایط مطلوب تلاش کرد و حتما این مهم همچنان جزو برنامه های کاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی خواهد بود.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به ادامه اجرای طرح امنیت اجتماعی در کشور، خاطرنشان کرد: برخورد با اراذل و اوباش، برخورد با مواد فروشان و مزاحمین نوامیس مردم از جمله اقدامات نیروی انتظامی در سال جاری بوده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: علاوه بر این مهم در سال جاری نیز طرح برخورد با توزیع کنندگان فیلم های غیرمجاز که در تلاش برای ترویج ابتذال در کشور هستند در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه تاکنون به نتایج مثبت و قابل قبولی نیز در این زمینه دست پیدا کرده ایم.
اولین یادواره سرداران و 130 شهید فرماندهی انتظامی استان کردستان امروز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در سنندج برگزار شد و طی آن از 10 خانواده شهید و جانباز نیز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
نظر شما