پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۱۲

علی‌نژاد به مهر خبر داد:

آغاز رقابتهای انتخابی تیم ملی ووشو / اردوی 15 روزه چین قبل از سفر به گوانگژو

آغاز رقابتهای انتخابی تیم ملی ووشو / اردوی 15 روزه چین قبل از سفر به گوانگژو

بعد از بازگشت تیم ملی ساندا از چین، فدراسیون ووشو زمان آغاز برگزاری رقابتهای انتخابی برای انتخاب ترکیب نهایی اعزامی به گوانگژو را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی ووشو شنبه گذشته در یک دیدار دوستانه در چین مقابل تیم ملی این کشور شکست خورد تا سرپرست این فدراسیون بعد از بازگشت از چین اعلام کند که به دنبال کسب نتیجه نبودیم و برای پیروزی نرفته بودیم.

علی نژاد به خبرنگار مهر گفت: نتایج کسب شده در این رقابت ها ما را به موفقیت در بازی‌های آسیایی گوانگژو امیدوارتر کرد. برخی  از بازیکنان اعزامی به اردوی چین برای نخستین بار بود که در یک تورنمنت برون مرزی شرکت می کردند و ما به اهدافی که از این دیدار دوستانه دنبال می کردیم دست یافتیم.

سرپرست فدراسیون ووشو اظهار داشت: در واقع برای کسب نتیجه نرفته بودیم و بسیاری از نفرات اعزامی به این اردوی تمرینی و مسابقه ای جوان و کم تجربه بودند؛ ولی تعدای از ووشوکاران ما همچون آزادپور برای اولین بار بود که برابر نمایندگان چین مسابقه می‌دادند که اتفاقا برنده هم شدند.

وی افزود: محل برگزاری اردوی ما در شهری بود که مهد ووشو جهان است و معبد شائولین در آن قرار دارد. از طرفی به همان اندازه که گرفتن نتیجه برای ایران در این اردو مهم نبود، برای چینی ها خیلی اهمیت داشت که در کشورشان برنده شوند. برای ما خیلی مهم است که آنها قبول دارند ووشو ایران یکی از قدرت‌های جهانی است.

علی نژاد در پایان گفتگوی خود با خبرنگار مهر از آغاز رقابتهای انتخابی تیم ملی در تاریخ 26 خردادماه خبر داد و گفت: این رقابتها به صورت دوره ای برگزار می شود و بعد از چند مرحله در مجموع نتایج کسب شده، برخی نفرات اردو را ترک خواهند کرد. ضمن اینکه در شهریورماه دو هفته در چین اردو زده و با بهترینهای جهان تمرین و کرده و مسابقه دوستانه خواهیم داشت.

کد خبر 1097475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha