پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۰۹

آشوبی در گفتگو با مهر:

هواداران پرسپولیس به من بی‌احترامی نمی‌کنند/ فردا قراردادم را ثبت می‌کنم

هواداران پرسپولیس به من بی‌احترامی نمی‌کنند/ فردا قراردادم را ثبت می‌کنم

هافبک جدید تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من بازیکن بی حاشیه‌ای هستم و اطمینان دارم هواداران پرسپولیس از بابت حضورم در استقلال به من بی احترامی نخواهند کرد.

فرزاد آشوبی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: فکر نمی کنم هواداران تیم پرسپولیس از اینکه به تیم استقلال پیوسته‌ام ناراحت باشند و حتی به من بی احترامی کنند. من همیشه بازیکنی بی حاشیه بوده‌ام و به دیگران احترام می گذارم و فکر نمی کنم هواداران پرسپولیس به خاطر دو سال حضور در این تیم به من بی حرمتی کنند. علاوه بر این من از تیم مس کرمان به استقلال پیوسته‌ام و همین مسئله حساسیت انتقالم به این تیم را کمتر می کند.

وی با ابراز خرسندی از حضور در تیم استقلال گفت: مطمئن باشید به مراتب بهتر از قبل بازی خواهم کرد. با توجه به اینکه دو سال از تهران دور بودم و در تیم مس کرمان بازی می کردم، انگیزه‌ای مضاعف برای درخشش در تیم استقلال دارم و می خواهم بازیکنی موثر برای این تیم باشم. امیدوارم بتوانم به گونه‌ای بازی کنم که نظر مثبت هواداران استقلال و اهالی فوتبال را جلب کنم.

هافبک جدید تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: اینکه عنوان شده است، به خاطر پول پیراهن استقلال را برتن می کنم، به هیچ عنوان درست نیست. تیم‌های استقلال و پرسپولیس امکان مالی زیادی ندارند و بازیکنی که پیراهم این دو تیم را برتن می کند، بیشتر به خاطر نام آنها و هواداران‌شان است. من هم به استقلال آمدم چون این تیم، تیمی محبوب است و علاوه بر این می خواستم در تهران بازی کنم. زمانی هم که استقلال به من پیشنهاد کرد، با توجه به مواردی که عنوان کردم به این تیم پیوستم.

آشوبی حضور پرویز مظلومی در تیم استقلال را از دلایل حضورش در این تیم عنوان کرد و گفت: به پرویز مظلومی ارادت خاصی دارم. دو سال زیر نظر این مربی در مس کرمان بازی کردم و خوشحالم که دوباره با او کار خواهم کرد. امیدوارم به گونه ای عمل کنم که بتوانم پاسخ محبتها و حمایت‌های مظلومی را بدهم. من وظیفه سنگینی در تیم استقلال بر دوش دارم، چرا که ابتدا باید پاسخ اعتماد پرویز مظلومی را بدهم و علاوه بر این مطابق انتظار هواداران استقلال عمل کنم.

وی در خصوص شرایط تیم استقلال نیز گفت: استقلال تیم بزرگی است و نفرات خوبی در اختیار دارد. با اینکه دیرتر از دیگر تیم‌ها مراحل آماده سازی تیم ما آغاز می شود اما با همین پتانسیل هم می توانیم مدعی قهرمانی باشیم و حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

آشوبی در خاتمه گفت: تا فردا یکشنبه قرارداد دوساله خود را با باشگاه استقلال در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت می رسانم.

کد خبر 1099468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha