پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۴۲

طرح شناسنامه دار کردن فضاهای آموزشی کشور اجرایی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر پروژه شناسنامه فنی فضاهای آموزشی کشور گفت: طرح شناسنامه دار کردن فضاهای آموزشی کشور اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، خدا مراد ممبنی عصر شنبه در جمع روسای آموزش و پرورش غرب مازندران در رامسر افزود: در این طرح آثار طراحان برجسته کشور در بخش فضای آموزش و پرورش مورد بررسی قرار می گیرد و به آثار برتر جوایزی اعطا می شود.

وی با اشاره به اینکه در سه سال گذشته طرح مدرسه ایرانی معماری ایرانی با همکاری دانشگاه تهران اجرا شد، بیان کرد : دانش آموز تحت تاثیر مستقیم فضا و معماری مدرسه است که باید ویژگی های خاصی داشته باشد.
 
ممبنی افزود: با توجه به مصوبه مجلس در سال 85 ، اعتبارات نوسازی در بخش تخریب و بازسازی سه برابر شده است.
 
وی با اشاره به احداث 298 هزار واحد سازمانی از سال 71 به بعد در کشور افزود: در مازندران 13 هزار و 598 واحد سازمانی ایجاد شده است.
 
مشاور رئیس سازمان نوسازی کشور آمار آموزش و پرورش را سالم ترین آمارهای کشور دانست و خاطرنشان کرد: شش هزار و 391 واحد سازمانی در استان مازندران منحل شده است.
 
مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس مازندران نیز گفت: در اجرای طرح شناسنامه دار کردن فضاهای آموزشی ، از نیروهای شاغل در آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی استفاده شود.
 
علی نبییان با بیان اینکه 50 درصد هزینه اجرای طرح از سوی نوسازی و بقیه را آموزش و پرورش می پردازد، افزود: اجرای دقیق این طرح تا پایان مرداد ماه جاری زمان نیاز دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: از مجموع شش هزار و 411 کلاس درس در مازندران، هزار و 517 کلاس بازسازی و مقاوم سازی شد.
کد خبر 1099547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha