پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۳۱

لاریجانی در دیدار همتای ترک:

دوره جدیدی در حال شکل گیری است/ قطعنامه نشانه خشم قدرت های بین المللی

دوره جدیدی در حال شکل گیری است/ قطعنامه نشانه خشم قدرت های بین المللی

محمد علی شاهین رئیس مجلس ترکیه و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیداری در تهران بر گسترش های همه جانبه همکاری دو کشور و نقش موثر همکاری تهران و آنکارا در حل مسائل منطقه ای و بین المللی گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی در این دیدار که عصر یکشبه برگزار شد ، با اشاره به بیانیه تهران و همکاری خوب ایران - ترکیه و برزیل در موضوع هسته ای کشورمان، صدور قطعنامه اخیر شورای امنیت علیه کشورمان را نشانه خشم قدرت های بین المللی از نقش آفرینی موثر کشورهای جدید در حل و فصل مسائل پیچیده جهانی دانست و گفت: در صحنه بین المللی دوره جدیدی حال شکل گیری است کشورهای قدیمی که خود را مالک جهان مدانستند باید به کشورهای جدید مجال نقش آفرینی دهند.

رئیس مجلس شورای اسامی در ادامه بر اهمیت استمرار رایزنی های نزدیک بین دو کشور در زمینه های گوناگون به ویژه مسائل منطقه ای و بین المللی و استفاده از ظرفیت های موجود برای ارتقاء سطح همکاری های منطقه ای و بین المللی در کشور تاکید کرد.

وی در ادامه اهمیت همکاری های پارلمانی فی ما بین را در توسعه و گسترش روابط برادرانه دو کشور یادآور شد و افزود: زمینه های فراوانی برای تقویت و تحکیم همکاری های مجالس ایران و ترکیه در عرصه روابط دو جانبه و تعامل در نهادهای بین المللی و منطقه ای وجود دارد که باید از آنها بهره برد.

رئیس مجلس شورای اسلامی به روابط دوستانه و عمیق دو کشور، حسن همجواری تاریخی و ارزشهای مشترک فرهنگی، منافع مشترک فی ما بین اشاره و تصریح کرد: نگاه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همه جانبه روابط برادرانه با ترکیه است.

بر اساس این گزارش محمد علی شاهین رئیس مجلس ترکیه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری های دو کشور در عرصه های گوناگون گفت: ارتقاء سطح مناسبات پارلمانی دو کشور می تواند حلقه های جدیدی به روابط برادرانه فی ما بین اضافه نماید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانیه تهران در موضوع هسته ای کشورمان گفت: بیانیه تهران قوی، مثبت و درست و مفید بود که باعث ناراحتی بعضی کشورها شد.

وی افزود: علیرغم صدور بیانیه تهران، قطعنامه اخیر علیه ایران بسیار ناراحت کننده است و ترکیه معتقد به حل این مسئله از طریق گفتگو و مذاکره است.

رئیس مجلس ترکیه همچنین با تاکید بر اهمیت و نقش موثر مجالس دو کشور در پیشبرد همکاری های دو کشور افزود: مجلس ترکیه از توسعه همه جانبه مناسبات با ایران به ویژه در زمینه های اقتصادی، تجاری، حمایت می کند و آماده کمک به حل مشکلات و موانع موجود در این راه است.

کد خبر 1100398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha