پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۴۰

عکاس تبریزی کاندیدای شرکت در کلاسهای "نشنال جئوگرافی" فرانسه شد

عکاس تبریزی کاندیدای شرکت در کلاسهای "نشنال جئوگرافی" فرانسه شد

تبریز - خبرگزاری مهر: علی حامد حقدوست عکاس تبریزی کاندیدای حضور در کلاسهای معتبر "وردپرس" هلند و "نشنال جئوگرافی" فرانسه شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علی حامد حقدوست عکاس مستند و خبری تبریزی است که سابقه فعالیت در خبرگزاری مهر را در کارنامه خود دارد.

وی که در حوزه فعالیت خود، مرزهای کشور را نیز پشت سر گذاشته در جدیدترین موفقیت خود برای بار دوم نامزد شرکت در مسترکلاسهای ورد پرس فوتو در هلند شد.

این گزارش می افزاید همچنین دو اثر از علی حامد حقدوست اخیرا در نشریه معتبر "نشنال جئوگرافی" به چاپ رسیده است.

به تازگی مجموعه آثار حقدوست در آژانس وبستان منتشر شده و هم چنین نامزد کلاسهای نشنال جئوگرافی در فرانسه شده است.

خلیل غلامی، عکاس و منتقد حوزه عکاسی در خصوص علی حامد حقدوست می گوید: علی حقدوست عکاس مستند تبریزی انرژی مضاعفی برای سوژه های عکاسی اش هزینه کرده است.

وی ادامه می دهد: الگوی عکاسی او غالبا در زمینه های سیاه و سفید با کادرهای سهمگین است. به گفته غلامی، حقدوست روند عکاسی را به روال منطق هنر، یعنی از یافتن سوژه گرفته تا رساندن به سر منزل خود ادامه داده است.

این منتقد عکاسی با بیان اینکه حقدوست می تواند الگوی تمام کسانی باشد که از سر تفریح و سرگرمی به عکاسی نپیوسته اند، معتقد است: هنر عکاسی یک انرژی سرشار چون علی لازم دارد که به در جا زدن نینجامد.  

کد خبر 1100484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha