پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۵۸

رقابت پذیری موجب ماندگاری بنگاه های اقتصادی می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: کیفیت و رقابت پذیری دو فاکتور مهم در ماندگاری بنگاه های اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، امیرمحمد پرویز عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر گلستانن در گرگان افزود: اگر بنگاهی مزیت رقابت پذیری را داشته باشد، این امر از طریق نیروی انسانی ماهر امکانپذیر است.

وی اظهار داشت: نیروی انسانی مهمترین سرمایه است و به عنوان کارآفرین محسوب می شود و سرمایه گذاری در این بخش هزینه محسوب نمی شود.
 
وی خاطرنشان کرد: بحث آموزشهای فی و حرفه ای در افراد اعتماد به نفس ایجاد می کند و کارآفرینی، بهره وری را موجب می شود.
 
معاون وزیر کار و امور اجتماعی تاکید کرد: اگر کار را همراه تخصص و یادگیری کنیم، هرگز گمراه نخواهیم بود و تغییرات متعدد منجر به توانمندسازی نیروی انسانی می شود.
 
پرویز بیان داشت: امروزه توانمندسازی و منابع انسانی یکی از منابع استراتژیکی جامعه است و ناگریز هستیم که به منابع انسای توجه کنیم.
 
وی یادآور شد: کارآفرینی، تلاشی برای ایجاد ارزش از طریق شناخت فرصتهای شغلی و مدیریت ریسک و مدیریتها برای بسیج منابع انسانی، مالی و فیزیکی است.
 
وی عنوان کرد:  کارآفرین کسی است که با اتکاء به نفس و خدا می کوشد از طریق خلاقیت و وجدان کاری، نوآوری، ایجاد شغل و ارزش می کند.
 
در این مراسم کارآفرین نمونه برتر گلستان با شرکت مسئولان کشوری و استانی در گرگان معرفی و تجلیل شدند.

از این کارآفرینان دو نفر در بخش خدمات، سه نفر در بخش کشاورزی و بقیه در بخش صنعت فعالیت دارند. 
 
شرکت تعاونی اعتبار امید جلین در بخش خدمات با 195 شغل ایجاد شده، شرکت پذیرایی گلبرگ گلستان با 56 شغل ایجاد شده، شرکت صباح گلستان در بخش صنعت با 170 شغل از جمله این شرکتها هستند.
 
شرکت سیمرغ گلستان با 39 شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی، شرکت دشت طوبی با 44 شغل در بخش صنعت، شرکت آراد طیور گلستان با پنج شغل در بخش کشاورزی و شرکت آرتا رباط سازان در بخش صنعت با 27 کارگر از دیگر کارآفرینان هستند.
 
مدیران شرکتهای آرتان دانه گلستان در بخش کشاورزی با ایجاد 25 شغل، شرکت بانیاز با 40 شغل در بخش صنعت، گاه شهند با 48 شغل در بخش صنعت و بستنی آیسان گلستان با ایجاد 24 شغل به عنوان کارآفرینان نمونه معرفی شدند.
 
مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر گلستان در سالن کوثر جهاد کشاورزی گلستان برگزار شد.
کد خبر 1100865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha