پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۲

جشنواره های تابستانی آذربایجان شرقی به استقبال گردشگران می روند

جشنواره های تابستانی آذربایجان شرقی به استقبال گردشگران می روند

تبریز - خبرگزاری مهر: رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: همزمان با آغاز فصل سفر و گردشگری، این استان با برگزاری جشنواره های مختلف فرهنگی و تفریحی به استقبال گردشگران تابستانی می رود.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، تراب محمدی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در راستای غنی سازی اوقات هموطنان و گردشگران و معرفی جاذبه های استان، جشنواره‌های مختلفی برای معرفی و تبلیغ جاذبه‌ها و قابلیت های گردشگری استان آذربایجان شرقی پیش بینی شده است.

وی تصریح کرد: همچون سال گذشته و با توجه به توانمندی های مختلف شهرستانها و روستاهای استان، جشنواره‌ گل محمدی، انار،گردو ،وسیر را از جمله جشنواره‌های پیش بینی شده برای تابستان امسال است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار داشت: برخی دیگر از جشنواره ها براساس محصولات کشاورزی و همچنین صنایع دستی استان برنامه ریزی شده است که جشنواره های گلیم، ورنی، سیب، هلو، انگور و پنیرلیقوان از جمله این جشنواره‌ها است.

محمدی برگزاری همایش ها را از جمله برنامه های این اداره کل ذکر کرد و افزود: با توجه به ویژگی های استان، همایش‌های روستاهای شگفت انگیز و همایش طبیعت گردی از جمله همایشهایی است که برای معرفی جاذبه‌های طبیعی استان آذربایجان شرقی و فرهنگ سازی درراستای بهره گیری از این جاذبه‌ها برگزار می شود.

وی گفت: درسال جاری همچنین همایش‌های دیگری درحوزه‌های مختلف برگزار می‌شود که همایش مشروطه، همایش مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و گرامیداشت روز جهانی جهانگردی از جمله این همایشها است.

محمدی یادآور شد: استان آذربایجان شرقی در تابستان سال گذشته و نوروز امسال تجربه موفقی از میزبانی گردشگران را پشت سر نماد و امسال برنامه های گسترده ای در این خصوص پیش بینی نموده است.

کد خبر 1101240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha