به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام حسین نمازی فر عصر سه شنبه در همایش توجیهی رابطان طرح اوقات فراغت این اداره کل افزود: این پایگاه ها در قالب بوستانهای معرفت ویژه نوجوانان 9 تا 14 سال و هسته های فرهنگی مختص رده سنی جوانان از اول تیرماه فعالیت خود را آغاز می کنند.
وی اظهار داشت: از مجموع این تعداد 240 بوستان معرفت و هسته فرهنگی در روستاها و بقیه در مناطق شهری قرار دارند.
حجت الاسلام نمازی تصریح کرد: با توجه به اینکه سایر دستگاه های اجرایی در مناطق شهری فعالیتهای طرح اوغات فراغت در تابستان اجرا می کنند لذا بیشتر فعالیت اداره کل تبلیغات اسلامی به مناطق روستایی اختصاص داده شده است.
این مقام مسئول یادآور شد: رابطان بوستانهای معرفت و هسته های فرهنگی با همکاری روحانیون مستقر طرح هجرت برنامه های طرح تابستانی را در روستاها برگزار می کنند و در روستاهایی که روحانی مستقر ندارند از ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانها و اداره کل روحانی برای آنها اعزام می شود.
نظر شما