به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، سيلوان شالوم وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي به صراحت اعتراف كرد كه هدف از حملات تهديد آميز عليه سوريه كه در برخي پايتخت هاي اروپايي نيز اين تحركات آغاز شده است ايجاد وضعيتي است كه بتوان لبنان را وادار به امضاي توافقنامه سازش با اسرائيل كرد.
شالوم لبنان را سومين كشور عربي دانست كه توافقنامه صلح رابعد از مصر و اردن با اسرائيل امضا خواهد كرد.او افزود پيش بيني مي كند كه در آينده نه چندان دور اين توافقنامه امضا خواهد شد.
وي راز تهديدهاي پي در پي سوريه را در ديدار با رسانه هاي اسرائيلي پس از ديدار با سرگئي لاوروف همتاي روسي خود فاش كرد.
شالوم گفت : لبنان سومين كشوري است كه با اسرائيل صلح خواهد كرد و فشارهاي ما بر دمشق با هدف برداشتن مانعي بنام سوريه است.
شالوم گفت : سوريه تنها مانع در مقابل دستيابي به صلح با لبنان است و تروريسم فلسطيني را تشويق مي كند تا هرگونه امكان موفقيت روند صلح را با فلسطينيان از بين ببرد و ناگزير جهانيان بايد آن را بشناسند و بر ضد آن بسيج شوند.
الشرق الاوسط فاش كرد شالوم و ديگر مسئولان اسرائيلي كه با وزير امور خارجه روسيه ديدار كردند تلاش كردند از فرصت عمليات تروريستي در بيسلان در ايالت اوستيا در جنوب روسيه و سوء استفاده از آن براي برهم زدن روابط روسيه با سوريه سوء استفاده كنند.
آنها با لحن سرزنش آميز گفتند روسيه كه هدف حملات تروريستي است چگونه مي تواند با رژيمي مثل سوريه كه از تروريسم حمايت مي كند در كنارش قرار گيرد.
مقامات صهيونيست به وزير امور خارجه با لحن تند گفتند : چرا به قطعنامه شوراي امنيت بر ضد سوريه براي عقب نشيني نيروهاي اين كشور از لبنان راي منفي داديد؟
لاوروف اعتنايي به اين اظهارات نكرد و تنها از اهميت همكاري روسيه و اسرائيل بر ضد تروريسم سخن گفت.
وي هرگونه تحريك بر ضد سوريه يا كشورهاي عربي را رد كرد و گفت : مبارزه با تروريسم تنها در صورت همكاري همه كشورها از جمله كشورهاي عربي ممكن است.
وزير امور خارجه روسيه با كنايه به اقدامات تروريستي رژيم صهيونيستي در مناطق فلسطيني اشاره كرد وگفت مبارزه با تروريسم تنها از راه امنيتي نيست بايد به دنبال جستجوي دلايل ريشه اي آن باشيم نااميدي و كمبود اقتصادي دو عنصر برجسته در تغذيه تروريسم است .
نظر شما